Obavijesti

Sport

Komentari 3

Drama u Zagrebu! Mladost u zadnjim sekundama do boda

Drama u Zagrebu! Mladost u zadnjim sekundama do boda
6

Vaterpolisti Juga CO su pobijedili, zagrebačke Mladosti remizirali, a igrači splitskog Jadrana izgubili u prvim dvobojima B skupine Lige prvaka, u kojoj su sva tri hrvatska kluba

VIDEO

Mladost je u Zagrebu odigrala 11-11 (1-4, 3-2, 3-1, 4-4) protiv njemačkog Waspo Hannovera, momčadi koja ima izravni plasman na završni turnir, kome je domaćin. Zagrepčani su se nakon četiri godine vratili u Ligu prvaka, a protiv jakog njemačkog sastava su izborili remi golom Antonia Petkovića sekundu prije kraja utakmice.

Mladost je početkom utakmice gubila s 1-5, ali su se 'žapci' ipak vratili, na krilima 11 obrana vratara Ivana Marcelića, te izbjegli poraz. Kod Mladosti su po tri gola postigli Petković, Cosmin Radu i Miloš Ćuk, dok su po dva gola za Hannover dali Brguljan, Giorgetti, Real i Ćorušić. 

Dubrovački Jug je slavio u Berlinu protiv njemačkog Spandau 04 sa 7-6 (2-0, 2-1, 1-2, 2-3) i ubiježio prve bodove. Jug je do trijumfa došao zahvaljujući odličnoj igri u obrani u prve dvije čevrtine, kada su poveli s 4-1 i sačuvali to vodstvo do kraja, unatoč pritisku njemačke momčadi. Kod hrvatskog prvaka su po dva gola zabili Maro Joković i Loren Fatović, dok je Spandau predvodio Marko Stamm s tri gola.  

Jadran je u svojoj prvoj utakmici grupne faze najjačeg europskog natjecanja nakon čak 24 godine tijesno poražen od vrlo jakog Szolnokija s 10-9 (1-3, 3-3, 3-3, 2-1). Splićani su poraženi u neizvjesnoj utakmici u kojoj u zadnje dvije minute nisu iskoristili nekoliko napada za izjednačenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod Jadrana, dvostrukog prvaka Europe iz 1992. i 1993. godine, tri gola je postigao Boris Popović, dva je zabio Ante Visković, a jedom se u strijelce upisao najpoznatiji igrač Splićana i hrvatski reprezentativac Anđelo Šetka. Mađare je predvodio Bence Batori s 4 gola. 

U preostaloj utakmici skupine B talijanska Verona je u svom bazenu pobijedila prvaka Europe Olympiacos sa 7-6

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska