Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dražen Anzulović dobio otkaz u Cedeviti: Hvala mu na svemu

None Foto: PIXSELL

Zahvaljujem se dosadašnjem treneru Anzuloviću koji je radio maksimalno korektno, imali smo dobar odnos i suradnju, rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić

Nakon sastanka i analize cjelokupne sezone razišli smo se s trenerom Draženom Anzulovićem iskoristivši opciju u ugovoru, izvjestio je sportski direktor Cedevite Matej Mamić, a prenosi službena internetska stranica kluba.

Ime novog trenera još se ne zna, a Mamić je napomenuo da će uprava ubrzo krenuti u razgovore s potencijalnim kandidatima za upražnjeno mjesto na klupi.

- Zahvaljujem se dosadašnjem treneru Anzuloviću koji je radio maksimalno korektno, imali smo dobar odnos i suradnju. Kao klub i ove smo godine napravili iskorak na bolje iako na kraju nismo ostvarili sve ciljeve koje smo postavili na početku sezone. Pred nama je Euroliga, naša prva sezona u elitnom europskom natjecanju te očekujemo da u novoj sezoni ponovno napravimo korak više i da se na najbolji mogući način predstavimo u njemu - zaključio je Mamić te tako dao naslutiti kako Anzuloviću nisu oprostili neosvajanje prvenstva Hrvatske. U finalnoj seriji izgubili su od dominantne Cibone 3-1 u pobjedama.

Komentari (9)
  • Sasvim očekivano !!! Anzulović je od jako dobrih pojedinaca uspio napraviti OSREDNJU ekipu čime je pokazao NEKOMPETENTNOST...dok je istovremeno Repeša od posrnule ekipe Cibone uspio posložiti respektabilnu momčad i time pokazati VELEMAJSTORSTVO !!!

    8. 6. 2012,   16:54
  • Konacno jedna dobra vijest iz Cedevite.Sta covjek napravi od dobre ekipe,ajme meni.

    8. 6. 2012,   15:17
  • Nije im odgovarao niti Aco, sad ne valja niti Azulović...

    8. 6. 2012,   17:20