Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drugi dan Igara: Rukometaši, vaterpolisti i Čilić nastupaju...

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski sportaši drugog dana Olimpijskih igara kreću sa stolnotenisačicom Yuan Tian. Nastupit će i Zoran Primorac, Sanja Jovanović, jedriličari, kajakaš Mulić

Nakon dosta neuspješnog prvog dana Olimpijskih igara za naše sportaše, drugi dan mogao bi ponuditi pobjede za hrvatsku ekspediciju. Današnja tri najiščekivanija nastupa imat će hrvatska vaterpolska reprezentacija i hrvatska rukometna reprezentacija te Marin Čilić.

'Barakude' premijeru u Londonu imaju protiv autsajdera Grčke s početkom u 11 sati, a četvrti s prošlih Igara 'kauboji' u 12.15 startaju protiv brzonoge i neugodne Južne Koreje.

Već drugog dana Marin Čilić je ostao jedini hrvatski teniski predstavnik na wimbledonskoj travi, a svoj prvi nastup na Igrama imat će oko 14.30 sati protiv Austrijanca Jürgena Melzera u 1. kolu.

Uspješan prvi dan u nedjelju nastavlja hrvatska stolnotenisačica Yuan Tiana u 2. kolu u kojem će igrati protiv Mađarice Georgine Pote u 10 sati.

U 11 sati počinje nastup Sanje Jovanović, koja će u kvalifikacijama tražiti put do polufinala na 100 metara leđno.

Zoran Primorac danas u 13.30 započinje nastup na svojim sedmim Olimpijskim igrama, a otvara ga u 2. kolu kao i drugi stolnotenisač Andrej Gaćina s početkom u 14. 30 sati.

U 13 sati nastupaju i naši jedriličari Kljaković-Gašpić te dvojac Lovrović-Lovrović, a hrvatski dan na Igrama završava Dinko Mulić u kvalifikacijama K-1 kajaka u 15.24.

Komentari (2)
  • katastrofa u pojedinacnim sportovima smo nula ode i primorac kuci

    29. 7. 2012,   15:36
  • Sretno svima :)

    29. 7. 2012,   10:30