Obavijesti

Sport

Komentari 98

Drugih 11, a rezultat isti! Ovaj Dinamo je moćan i briljantan

Drugih 11, a rezultat isti! Ovaj Dinamo je moćan i briljantan
1

Netko iz Benfice sigurno posebno prati Zagrepčane nakon ždrijeba. Nije mu svejedno nakon ove utakmice. Nenad Bjelica je zaigrao s 11 novih igrača u odnosu na Viktoriju, a oni su istim rezultatom dobili Osijek

VIDEO

Viktorija je u četvrtak bila velika utakmica, ali Dinamo je nastavio "gaziti" u velikom stilu. Nenad Bjelica je zaigrao s 11 novih igrača protiv Osijeka. A tih je novih 11 odigralo maestralno, briljantno i fenomenalno prvo poluvrijeme protiv Osijeka. Dva gola, stativa, prečka, dva promašena zicera, nekoliko dobrih prilika. Gotovo u svakoj akciji Dinamo je bio opasan. Na kraju je imao više od dvadeset udaraca prema golu.

Osijek je jedna od najboljih momčadi HNL-a, prije ovoga kola bio je drugi na ljestvici, a u Maksimiru je izgledao totalno nemoćno u prvih 45 minuta. Na stadionu je bilo manje od 5000 gledatelja, šteta, trebalo ih je biti puno više.

I u nastavku je Dinamo nastavio s dominacijom. Golovima i stvaranjem prilika. Osječani mogu biti sretni jer su primili samo tri gola, lako su ih mogli primiti i puno više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ne treba euforičan, ali mora se ustvrditi da je i ovom partijom poslana jasna poruka Benfici. Onom tko je u portugalskom velikanu zadužen za praćenje Dinama sigurno neće biti svejedno nakon ove utakmice. Kad podnese izvještaj treneru, moći će mu reći:

- Šefe Bruno, taj Dinamo bez problema pobjeđuje najbolje momčadi lige i s potpuno drugom momčadi u odnosu na Europu. 

Naravno da je Benfica favorit za prolazak u četvrtfinale, to nije sporno, ali Dinamo je moćan, Dinamo je u naletu i apsolutno je sve moguće u tim utakmicama. 

Nenad Bjelica imat će slatke brige da sastavi momčad za tu utakmicu. Uskoro se vraća i Gavranović, Andrić je bio sjajan protiv Osijeka, Petković maestralan protiv Viktorije. Nikola Moro i Lovro Majer igraju sve bolje. Majer je oduševio loptom kod prvoga gola i s nekoliko sjajnih poteza. Vidi se talenat i znanje. I on postaje velika snaga ove momčadi. 

Bila je to velika i sjajna partija protiv Osijeka. Partija u kojoj je potvrđen naslov prvaka. Tko može dinamovcima nakon ovakvih partija protiv Viktorije i Osijek zabraniti da maštaju i vjeruju u četvrtfinale Europske lige. Nitko, apsolutno nitko. I da, naravno, tome se itekako treba nadati. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića