Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dubravko Šimenc stolicom pogodio 16-godišnjaka?

None Foto: Sanjin Strukić

Šimenc je nakon kraja igračke karijere započeo trenersku. Vodi juniore Medveščaka, a na jednom treningu dogodio se i navodno slučajni incident

Priča je stara pola godine i ne zvuči lijepo. Proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc, danas trener juniora zagrebačkog Medveščaka, bacio je plastičnu stolicu na 16-godišnjeg vaterpolista! Neimenovani mladić trenirao je u Šimencovoj momčadi, ali je u međuvremenu zbog ovog incidenta promijenio klub. 'Dudu' je zbog ovog poteza klub već kaznio, no nije poznato o kakvoj je kazni riječ.
Šimenc se pravda kako je u tom trenutku bio ljutit i podigao je stolicu koja mu je "slučajno ispala iz ruku i pogodila mladića".
- Pogriješio sam. Nenamjerno, ali dogodilo se. Bila je to moja trenerska početnička pogreška - rekao je Šimenc.
Iz nekih izvora dolaze informacije kako spomenuti incident nije izoliran slučaj kada je riječ o Šimencovim trenerskim metodama.
Iz kluba poručuju kako drže do odnosa svih svojih trenera prema igračima. Navodno je prije nekoliko tjedana jedan trener zbog nemar dobio i otkaz. Dubravko Šimenc zbog bacanja stolice na 16-godišnjaka nije...

Komentari (4)
  • Možda bi ovom tipu leglo više da sjedi i spava u saboru i tako sačuva živce.

    14. 11. 2007,   12:04
  • i ON JE COVIJEK OD KRVI I MESA!!!!!KAO I NASI POPOVI!!!!!

    14. 11. 2007,   13:44
  • Teraj ga negdje.....pa nemoze svaki dobar igrac bit i dobar trener.Nek odmori desetak godina, odmori zivce,tek onda nek se javi.

    14. 11. 2007,   22:11