Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dubrovnik: Ronaldo i društvo večerali u poznatom restoranu

None Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL 8

Par je uživao u uskršnjem ručku na otoku Lopudu u konobi "Dubrovnik" te su na lopudskoj rivi objedovali u tišini. Ronaldo i Georgina su nakon ručka i šetnje otišli odmoriti...

Cristiano Ronaldo u Dubrovnik je stigao u nedjelju u društvu djevojke Georgine privatnim zrakoplovom.  Svoj odmor provodi na jednom od najskupljih mjesta u gradu. Portugalac se nalazi u Vili Šeherezada gdje se noć plaća oko 50 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

CRISTIANO I GEORGINA NA VEČERI Ekskluzivna snimka: Ronaldo u zagrljaju djevojke šeće otokom

Par je uživao u uskršnjem ručku na otoku Lopudu u konobi "Dubrovnik" te su na lopudskoj rivi objedovali u tišini. Ronaldo i Georgina su nakon ručka i šetnje otišli odmoriti, a navečer su se zaputili u poznati dubrovački restoran "360", smješten unutar gradskih zidina.

Nogometaša i njegovu djevojku do samih vrata restorana dovezao je kombi. 

Komentari (52)
  • znam da mnogima ide na živce što se prati svaki Ronaldov korak ovdje, gdje je šta jeo i pio, gdje je prdnuo, gdje je spavao...., ali ovo je strahovita reklama za hrvatski turizam, za Dubrovnik, za Hrvatsku. Pa on je jedan od najpoznatijih ljudi, a u ovom trenutku možda čak i najpoznatiji čovjek na svijetu. Ovaj njegov posjet vrijedi više nego sve plaćene reklame HTZ-a.

    22. 4. 2019,   00:58
  • Ima on para i sve ali zamislite koliko na psihu mora udariti to da ne možeš proći metar ulicom da te netko ne opsjeda...i još novinari...nije to lako bez obzira koliko bio bogat u zivotu

    22. 4. 2019,   00:04
  • Evo iz prve ruke, kao zaposlenik restorana vam velim da je dečko skroz okej, nije imao posebnih prohtjeva, probao je cijeli menu, bio je jako zadovoljan uslugom i pošteno nagradio trud i rad, gost kojeg bi svak pozelio..

    22. 4. 2019,   04:32