Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Dule, jel ti rano?' Stepančić u zoru zezao pospane 'kauboje'

'Dule, jel ti rano?' Stepančić u zoru zezao pospane 'kauboje'
1

Odlična atmosfera i druženje nastavljeno je i u hotelu gdje su neki zaigrali playstation, dok su neki samo popili kavu. Hrvatski reprezentativci podijelili su fotografije na Instagramu, a vlada sjajna atmosfera...

VIDEO

Hrvatski rukometaši otputovali su na Svjetsko prvenstvo u München. Kauboji su tek sedmi favorit za zlato, ali možda je tako i bolje, bez pritiska odlaze na prvi SP u rukometu koji organiziraju dvije države, Danska i Njemačka.

Hrvatska utakmice prvoga kruga igra u Münchenu, u drugom krugu idemo u Köln.

Atmosfera u reprezentaciji je sjajna.

Veliki vodič za rukometni SP: Kad i s kim sve igraju Kauboji
Veliki vodič za rukometni SP: Kad i s kim sve igraju Kauboji

- Dule, jel ti rano? Zlajo, jel tebi rano? - u ranu zoru ispitivao je Luka Stepančić i zezao vidno pospane suigrače koji su urnebesno reagirali, čekajući let za München.

Let im je bio u 8 i 30, što znači da su se morali vrlo rano probuditi, a neki od njih se nisu baš naspavali.

Pokretanje videa...

00:15

Odlična atmosfera i druženje nastavljeno je i u hotelu gdje su neki zaigrali Playstation, dok su neki samo popili kavu. Hrvatski reprezentativci podijelili su fotografije na Instagramu, a iz viđenog se može vidjeti da vlada sjajna atmosfera.

Ovakva druženja već su tradicija kod hrvatskih rukometaša, a jedni od začetnika takvih susreta je kafić Mali i Manji. Naime, tako su Kauboji zvali u šali nazvali Zlatka Horvata i Ivana Čupića koji su bili cimeri, te su se igrači često okupljali na njihovom balkonu.

Hrvatska je na Europskom prvenstvu u Norveškoj imala brojne zamjerke na smještaj u hotelu, no jedna stvar funkcionirala je besprijekorno - okupljanje rukometaša u sobi Ivana Čupića i Zlatka Horvata.

Dvojac desnih krila u Norveškoj je bio jedan od rijetkih koji su imali dvokrevetnu sobu pa se većina suigrača okupljala u njihovoj sobi. U šali su ih ostali nazvali Mali i Manji, a tradicija se nastavila i na idućim natjecanjima. 

Duvnjak spreman, Cindra kaže: Svi će vidjeti novu Hrvatsku...
Duvnjak spreman, Cindra kaže: Svi će vidjeti novu Hrvatsku...

Slična stvar se i sad nastavila, samo što je ovaj put prehladno da bi se okupljali na balkonu.

No, u reprezentaciji nema više Ivana Čupića pa su igrači morali pronaći drugo mjesto za druženje, a ovaj put je to bilo u sobi kod Igora Karačića, koji je objavio sliku na Instagramu.

Ovakve stvari su jako bitne u svakoj momčadi, jer bez dobre atmosfere i sjajnih odnosa nema ni pobjeda. E ovo prvo imamo, a do pobjede možemo doći već u petak u 18 sati utakmici protiv Islanda.

Trijumf protiv Islanđana itekako bi nam podigao samopouzdanje, a najteža utakmica u prvom krugu biti će susret protiv aktualnog europskih prvaka Španjolaca, što bi ujedno trebao biti i izravni dvoboj za prvo mjesto.

Osim navedenih reprezentacija, Kauboji su još u skupini s Makedonijom, Bahreinom i Japanom.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio