Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Duško je branio s metkom u glavi i primio samo jedan gol

None Foto: I. Čagalj/PXL

Duško Krtalica branio je na malonogometnom turniru u Sarajevu. Tijekom utakmice pogodio ga je zalutali metak i zabio mu se u glavu. No Duško nije ništa primijetio...

U sarajevskom naselju Boljakov Potok održao se malonogometni turnir. Glavna zvijezda bio je 51-godišnji golman Duško Krtalica koji je branio čuda. Duško se bacao lijevo, desno, sudarao sa stativom... Primio je samo jedan gol, a onda mu se ruka ukočila. 

Duško je cijelo vrijeme branio s metkom u glavi koji ga je pogodio tijekom utakmice. Metak je ispalio netko iz obližnjeg sela u kojem je bila svadba. Duško je osjetio da ga boli glava, ali to je pripisao bliskom susretu sa stativom u jednom od napada.

Pred kraj meča stanje mu se pogoršalo pa je zatražio pomoć liječnika. Odvezli su ga u bolnicu, a tamo su liječnici ostali šokirani. Na rendgenu se jasno vidio metak u glavi. 

- Operacijom smo mu odstranili metak i prebacili ga na intenzivnu njegu. Stabilno je - rekla je Biljana Jandrić, glasnogovornica bolnice u Sarajevu, prenosi Dnevni Avaz.

Liječnici su obavijestili policiju, a "plavci" su pokrenuli istragu. Navodno su u blizini mjesta gdje se održao malonogometni turnir bile čak tri svadbe. 

Policija je otkrila da se na jednoj od njih pucalo iz vatrenog oružja. Ubrzo su uhitili 42-godišnjaka koji je osumnjičen za ranjavanje golmana. 

Komentari (107)
  • eto ni kriv ni dužan nastradaš zbog budale sa oružjem kada če ljudi shvatiti svi ti meci koji se ispale padnu natrag na zemlju

    18. 6. 2013,   13:40
  • bosanska glava, tvrdja od kamena ;)

    18. 6. 2013,   13:41
  • srića da ga je u glavu...

    18. 6. 2013,   13:45