Obavijesti

Sport

Komentari 10

Duško Vujošević: Već sam se pitao što je s Darijem Šarićem

Duško Vujošević: Već sam se pitao što je s Darijem Šarićem
3

Jako je važno kakav će put izabrati, Europu ili NBA. No ja ne sumnjam kako će on jednog dana zaigrati u NBA ligi, pohvalio je Ciboninog Šarića trener Partizana

VIDEO

Ranjeni Partizan dolazi u goste razgoropađenoj Ciboni predvođenoj Darijem Šarićem, igračem kojeg trener Beograđana Duško Vujošević posebno cijeni i vjeruje kako je potencijal za NBA ligu.

- U zadnjih nekoliko utakmica Dario pokazuje sve ono što smo od njega očekivali, kako je vrhunski talent koji može nositi ovu momčad Cibone, a u perspektivi i veće momčadi te, naravno, reprezentaciju - kazao je trener Partizana, kroz čije su ruke prošli deseci vrhunskih košarkaša.

- Pitao sam se na kraju prošle sezone što se događa s njim, malo je zastao u razvoju, no sad vidim da se razvija u skladu s očekivanjima. Na kraju je jedino važno da igrač dosegne sve ono što nosi u sebi, a Dario to pokazuje dobrim igrama u Ciboni. Sigurno da mu je u tome puno pomogao EP prošle godine, kvalitetno je radio i bio dio jedne dobro organizirane momčadi, što mu je sigurno podignulo samopouzdanje - dodaje trener Partizana.

Pred Šarićem je još puno rada.

- Jako je važno kakav će put izabrati, Europu ili NBA. No ja ne sumnjam kako će on jednog dana zaigrati u NBA ligi - kazao je Vujošević. 

Da bi Final Four bio u Zagrebu, Cedevita mora završiti kao prva

Posljednji put završni turnir regionalne lige u Zagrebu je bio 2010. Premda postoji velika šansa da na Final Fouru sudjeluju dva hrvatska kluba, ako Cedevita ili Cibona ne budu najbolji u osnovnom dijelu, u Zagrebu se neće igrati.

- Najbolja momčad ima pravo organizirati Final Four. Ako oni ne žele, liga odlučuje o domaćinu - rekao je menadžer ABA lige Roman Lisac.

Ozlijeđeno im je pola momčadi, pa čak i ekonom

Nakon Westermanna i Bertansa, Partizan je zbog ozljede ostao i bez kapetana Milosavljevića te mladog centra Bezbradice, a upitan je i nastup povratnika Tepića te Muslija, koji ima povišenu temperaturu. Na popisu ozlijeđenih je čak i ekonom, koji ima kurje oko.

- Svi ti problemi trebaju sublimirati pozitivnu energiju u smjeru pobjede - rekao je Vujošević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani