Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Duvnjak kod kuće: Ponosan sam što sam Đakovčanin!

None Foto: Krunoslav Petrić 12

Na gradskom korzu sugrađani su pripremili sjajan doček svom rukometnom reprezentativcu. Mladi Domagoj bio je oduševljen onime što vidi...

Nekoliko tisuća Đakovčana, tamburaši i mažoretkinje, svečano su dočekali na gradskom korzu svog sumještanina, rukometnog reprezentativca Domagoja Duvnjaka. On je, u društvu tate, mame i sestre, odjeven u slavonsku nošnju i u slavonskoj kočiji, stigao pred sugrađane koji su mu priredili veličanstven doček. Suze radosnice tekle su mu licem kada su svi u glas vikali njegovo ime.
- Ne znam što da kažem na ovakav sjajan doček! Jako ste me usrećili. Ponosan sam što sam Đakovčanin i toliko vas je došlo ovdje da ne znam kuda da pogledam. Znao sam da imam vašu podršku u svim utakmicama na prvenstvu. Svima se puno zahvaljujem, a posebno mojim roditeljima koji su mi sve ovo omogućili - rekao je drhtavog glasa mladi Đakovčanin koji je upravo u svom rodnom mjestu započeo svoju rukometnu karijeru.
Cijela obitelj bavi se rukometom, a tata Ivo trener je rukometaša Osijeka. Mladom Duvnjaku uzor je bio Ivano Balić, ali je u posljednjih nekoliko godina gotovo došao na razinu svoga idola. Na prvenstvu u Hrvatskoj bio je sjajan, još je jednom potvrdio da je bez ikakve sumnje legitiman nasljednika svoga idola.

Komentari (11)
  • naš slavonac..NAJBOLJI

    3. 2. 2009,   20:02
  • Kapa doli majstore, svaka čast samo tako naprid

    3. 2. 2009,   20:56
  • Bravo Duvnjak, samo se drži lopte i terena i mani se rockn rolla ii bit ćeš The best palyer

    3. 2. 2009,   19:51