Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Dvokorak sam broja na glas, a Krešo Ćosić me stavio u kaznu'

Komentari (22)
 • Da su nam politicari i oni koji vode drzavu posteni i sposobni pola koliko su nam sportaši uspješni Hrv bi bila jedno od najlipših mista za život...

  6. 9. 2018,   14:29
 • po meni svakako je Kukoč trebao biti ispred Rađe. Definitivno bolji igrač tog vremena.

  6. 9. 2018,   16:57
 • Opet Rađa. Dokle više ovog tipa. S 28 godina zbrisao iz reprezentacije a sad tu svima soli pamet.

  6. 9. 2018,   16:17
  • Reprezentacija? Pa nije to vojska iz koje ne smiješ dezertirati. Tvoja volja ako želiš igrati za repku ili ne. Uostalom, pa on je sasvim dovoljno dao za našu košarku, a možda je i dobro procijenio kuda sve to vodi, jer mu je bila puna kapa likova koji prigovaraju ako se ne osvoji zlato... Na koncu konca i iz NBA je otišao na svoj zahtjev, a mogao je i tamo još potrajati. Sve su to njegove odluke iza kojih on stoji. Možda je nekad i pogriješio, ali to je njegov grijeh kojim nije direktno napakostio nikome od nas.

   6. 9. 2018,   16:42
  • Rađa, dobro čovjek kaže, lako danas soliti pamet drugima, oprostio se od reprezentacije na vrhuncu sa 28 godina, dok mu je prekodrinski brat Vlade igrao za Jugu do 35, sjećam se na EP 97' kad smo izgubili od Juge tricom u zadnjoj sekundi, oni igrali u najjačoj postavi sa iskusnim igračima, a mi došli sa klincima (Giriček, Mula, Sesar, Prkačin, Rimac) jer su se Dino, Toni, Komazec i društvo sa 27-28 godina povukli i prepustili mjesto mlađima...

   6. 9. 2018,   16:42
  • A tek Sabonis. Čovjek bio totalni invalid ni hodati pravo nije mogao, pa je igrao za Litvu. Draźen direktno s utakmice u smrt a ovim našim primadonama uvijek bilo teško igrati za reprezentaciju. I sad takvi uskaču iz paštete.

   6. 9. 2018,   19:01
  • Ajmo malo o opraštanju od reprezentacije. Mandžukić ima 32 i oprostio se. A vidimo da i dalje igra, trči i zabija. Subašić 33, a oprostio se. A poznato je da golmani imaju dulji igrački vijek od ostalih igrača u polju. A znate li vi koliko je napora potrebno čovjeku od 2,11 m visine sa 102 kg težine cijelu utakmicu skakati i trčati i to protiv afroamerikanaca koji su prirodno motoričniji i skočniji od bijelaca? A Rađi je to jako dobro išlo, tamo u NBA. I onda kada čovjeku već bude dosta dugačkih priprema, kada mu pate zglobovi i leđa od napora, oprosti se od reprezentacije i to, zamislite, sa 28 godina starosti. Izdajnik?! A Mandžo i Suba nisu izdali naciju, a mogli su još koju godinu potegnuti za "sveti dres"? Kažete oni su zaslužili oproštaj - osvojili su srebro za Hrvatsku na SP. Znate li što je sve Dino osvojio za Hrvatsku? Srebro na OI, broncu na SP i dvije bronce na EP. I on nije zaslužio samovoljno otići? On je izdajnik i "Jugosloven" (kako ga nazivate)? Licemjeri...

   6. 9. 2018,   20:21
  • Licemjer si jedino ti. Braniš licemjera koji cijeli život pljuje po Zagrebu a onda se s sinčićem preselio u taj isti Zagreb. Koji je napustio reprezentaciju s 28. Koji se slikao s Tuđmanom u Kninu nakon Oluje da bi sada u Beogradu prodavao bratstvo i jedinstvi. Nek se samo ljubi i grli s Neletom Karajljićom u Beogradu, još jednom izdajicom svog grada.

   6. 9. 2018,   21:40
  • Pljuvao po Zagrebu? Jel to onaj Zagreb koji je u sportu centralizirao svu vlast u našim najjačim ekipnim loptačkim sportovima (izuzev vaterpola koji ih nije zanimao jer nije isplativ)? Počev od rukometa, preko košarke, pa do nogometa, redom uništavajući na sve moguće načine svu možebitnu konkurenciju? Jel to onaj Zagreb koji je svu političku vlast centralizirao, pa sada imamo naš neovisno hrvatski novi Beograd? Ako je već samo zbog te dvije krupne stvari pljuvao po Zagrebu, onda mu se nema što prigovoriti...

   6. 9. 2018,   21:59
  • Bravo Drazene !!

   8. 9. 2018,   14:26
 • Ovaj kao da se ponosi svojom nepismenošću. Kakvo nepoštovanje ostatka Hrvatske. Idi ti Rađa svirati po rock koncertima u Srbiju. Za to ne treba biti pismen.

  6. 9. 2018,   14:57
  • A ti slaži svoje popevke u svom jadnom kutu.

   6. 9. 2018,   15:33
  • O kakvom nepoštovanju ti govoriš? Čovjek na svom profilu piše narječjem kojim se govori u njegovom rodnom kraju, gdje je uostalom proveo većinu života. Ako ne znaš što govori, nemoj čitati ili pokušaj prevesti. Uostalom, na svom profilu može pisati i kineskim ako želi. Upravo je bogatstvo i različitost jezika ono što našu zemlju i naš narod čini posebnima. Na koncu konca ti prigovaraš Dalmatincu zato što nešto piše na svom narječju i to radiš pod nickom "popevke sam slagal" i to još nepravilno napišeš, jer se inače izvorno kaže popevke sem slagal.

   6. 9. 2018,   15:57
  • Tako on i njemu slični pričaju i na državnoj televiziji, kao da je lokalna prčija. E to ti je nekultura i nepoštovanje ostatka Hr. koji te gleda. Pričaj tako na lokalnoj razini, nemam ništa protiv. A nickname je u čast još jednog sličnog njemu. Inače, mi u Zg. kažemo "sam" a ne "sem".

   6. 9. 2018,   16:47
  • pss; u Zagrebu se i inače govori iskrivljena kajkavština prepuna gramatičkih pogrešaka i krivo naglašenih riječi. I sve bi to bilo u redu kada voditelji, reporteri, novinari i spikeri na našim vodećim TV-postajama ne bi taj iskrivljeni govor upotrebljavali u emisijama u kojima sudjeluju. E to ti je nekultura i nepoštovanje ostatka Hr. koji te gleda.

   6. 9. 2018,   16:55
  • Jedino je Janica govorila lokalno na državnoj televiziji, što također nije u redu prema ostatku Hrvatske. Svi drugi iz Zg. trude se, iz poštovanja prema ostatku zemlje, ne govoriti lokalno. Evo i ja pišem štokavski, ali da se ponašam kao Rađa, kajkao bi zg. kajkavski i u pismu. Rađa, koji ima sve novce ovog svijeta i koji ovakvim pisanjem dokazuje jedino da je nepristojan, jedva čeka preseliti se u Zg., grad koji ne poštuje. Nije jedini.

   6. 9. 2018,   17:16
  • psp; zato vam je grad pun onih koji ga "poštuju", a pristigli iz susjedne nam države. Jedan takav vam je i gradonačelnik. Mašala! (p.s. meni ne bi smetalo kajkanje, doduše baš ne bih volio čitati ili slušati bednjanski, jer to samo oni razumiju)

   6. 9. 2018,   17:37
 • rađa je bio dobar i grač zaslužio je ulazak u kucu slavnih

  6. 9. 2018,   20:33