Obavijesti

Sport

Komentari 31

Dybala i Icardi ne idu na SP?! Sampaoli: Možda ima i boljih...

Dybala i Icardi ne idu na SP?! Sampaoli: Možda ima i boljih...
1

Iako u dresu klubova briljiraju, izbornika Argentine Jorgea Sampaolija igre Dybale i Icardija u dresu reprezentacije nisu baš oduševile, te zbog toga razmišlja hoće li ih povesti na SP ili ne

VIDEO

U petak će se na Etihadu, stadionu Manchester Cityja, odigrati prava nogometna poslastica između reprezentacija Argentine i Italije.

Argentina nastavlja svoje pripreme za svjetsko prvenstvo, dok Italija polako gradi novu generaciju nakon što se nisu uspjeli kvalificirati za Svjetsko prvenstvo po prvi put još od 1958. godine. 

Obje ekipe su pune zvijezda, ali i Jorge Sampaoli i Luigi di Biagio odlučili su sa svojeg popisa izostaviti neke od vrhunskih igrača.

Na jednoj strani su tu Juventus Paulo Dybala i Interov Mauro Icardi, a na drugoj strani je Mario Balotelli koji ima odličnu sezonu u dresu francuskog prvoligaša Nice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odluka o izostavljanju Balotellija iznenadila je izbornika Argentine koji je rekao kako bi rado vidio napadača Italije u svom timu.

- Volio bih imati Maria Balotellija u svojoj ekipi. Govorimo o sjajnom igraču s vrlo dobrim sposobnostima i željom za igrom. To su razlozi zbog kojih ga iznimno cijenim.

'Kraljevska' ponuda za Icardija: Real ga dovodi za 100 mil. €?!
'Kraljevska' ponuda za Icardija: Real ga dovodi za 100 mil. €?!

Iako je Sampaolija začudila odluka o izostavljanju Balotellija, mnoge zaljubljenike u nogomet je začudila njegova odluka o izostavljanju dvojice vrhunskih igrača koji su trenutno glavne zvijezde svojih ekipa, ali prema njegovom mišljenju oni se nisu dovoljno dobro uklopili u stil igre reprezentacije.

- Mislili smo da će Dybala biti jedan od najboljih u našoj reprezentaciji, ali kako je vrijeme prolazilo on se nije baš najbolje uklopio u naš stil igre. Juventusu je sam donijeo jako puno uspjeha i zato je stvorio veliko ime u svijetu nogometa, ali mi ne razumijemo na kojoj poziciji bi se on najbolje snašao, a niti on se ne može naviknuti na naš stil igre koji je potpuno drugačiji od onoga u Juventusu. Moramo vidjeti postoje li bolji igrači od njega ili je on najbolja opcija za Svjetsko prvenstvo- izjavio je Sampaoli o izostavljanju Dybale, te se osvrnuo na situaciju oko Icardija:

- Icardijev slučaj je vrlo sličan Dybalinom. Također se ne može naviknuti na stil igre kakav se igra ovdje, a koji je potpuno drugačiji od onog na kakav je on naviknut u Interu. On postiže po četiri gola na utakmicama, svakog vikenda pokazuje tko je i kakav je igrač. Gledat ćemo ga svaki put kad smo u mogućnosti, ali nema više puno vremena da se prilagodi našem stilu. Ne otpisujem ga još uvijek za Svjetsko prvenstvo, on je igrač zbog kojeg sam ponosan što je Argentinac, ali moramo se fokusirati na pokazanu igru u dresu reprezentacije te odlučiti za najbolji izbor - zaključio je Sampaoli.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka