Obavijesti

Sport

Komentari 15

Džeko: Sve je gore! Prosinečki: Nešto hitno treba promijeniti...

Džeko: Sve je gore! Prosinečki: Nešto hitno treba promijeniti...
1

Svi govorimo od utakmice do utakmice bit će bolje, a na kraju sve gore i gore. Prije svega i igrači se moraju zapitati zašto ne igraju u klubovima, odnosno gdje igraju, opleo je po suigračima kapetan Edin Džeko

VIDEO

Nogometaši BiH izgubili su sve izglede da se kroz skupinu plasiraju na Euro, te se okreću playoffu Lige nacija. U pretposljednjem kolu "zmajevi" su pred 10.000 gledatelja u Zenici izgubili od Italije 3-0.

Pokretanje videa...

00:56

- Nakon 0-3 nemam što reći. Italija je bila bolja i zasluženo pobijedila. Imali smo te dvije prilike, možda se moglo nešto napraviti da smo zabili gol. Nismo odigrali utakmicu kakvu ja mislim da BiH može odigrati - rekao je izbornik Robert Prosinečki, pa nastavio:

- Nije ni bitno jesmo li treći ili peti, nešto se mora promijeniti. Vidjet ćemo što će dogoditi do ožujka i s kim ćemo igrati u Ligi nacija. Nismo imali ni sreće u pojedinim utakmicama, nije to bila prava BiH. Da se igra samo prvo poluvrijeme, bili bismo u samom vrhu. Opet smo u prvih 45 minuta držali ravnotežu, ali u drugom su Talijani bili superiorniji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hoćete li i dalje biti izbornik?

- To pitanje treba postaviti predsjedniku i Izvršnom odboru, igramo za tri dana protiv Lihtenštajna i poslije ćemo vidjeti.

I Edin Džeko teško je pronalazio riječi:

- Što da kažem? Možda je glupo reći nakon 3-0, ali nije nimalo loše izgledalo to prvo poluvrijeme. Iz tri nikakve šanse dali su tri gola. Trebamo se i mi malo zapitati. Ako želimo na EP, moramo promijeniti neke stvari. Ovako ne možeš. Neke greške te koštaju, zato i jesmo peti u grupi - rekao je kapetan, pa nastavio:

- Svi govorimo od utakmice do utakmice bit će bolje, a na kraju sve gore i gore. Ima još do baraža, ali prije svega i igrači se moraju zapitati zašto ne igraju u klubovima, odnosno gdje igraju. Sigurno može biti prednost što igramo prvu utakmicu kod kuće, ali nitko neće pustiti da ga pobijediš.

Miralem Pjanić čak se i ozlijedio.

- Svakako ne zaslužujemo biti na prva dva mjesta u grupi. Italija nam je napravila puno problema, ali opet smo se mogli vratiti u igru jer smo imali dvije ili tri šanse, iako su azzurri ponovo preuzeli kontrolu i na kraju zasluženo pobijedili. Ozljeda? Nadam se da nije ništa ozbiljno. Imam taj problem već neko vrijeme, nadam se da sam na vrijeme stao s igrom i da će biti dobro - rekao je Pjanić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka