Obavijesti

Sport

Komentari 71

Eden Hazard ide u Real Madrid: Odlučio sam, Chelsea sve zna

Eden Hazard ide u Real Madrid: Odlučio sam, Chelsea sve zna
1

Eden Hazard je igrač koji zaslužuje igrati finala Lige prvaka, boriti se za naslove prvaka, a Chelsea mu to, posebnu uz Uefinu zabranu kupovanja igrača, sada ne može ponuditi. Odluku o svojoj budućnosti već je donio

VIDEO

Tvoja krv je plave boje. Chelsea je tvoj dom! Poruka je to navijača Chelseaja najvećoj zvijezdi kluba, Edenu Hazardu. Sjajni Belgijac je zaključio svoju sedmu sezonu u klubu. Dugo se priča o njegovom odlasku, ali on je ostajao uz klub, klub koji već godinama ne može pratiti njegov ritam.

Eden Hazard je igrač koji zaslužuje igrati finala Lige prvaka, boriti se za naslove prvaka, a Chelsea mu to, posebnu uz Uefinu zabranu kupovanja igrača, sada ne može ponuditi. Hazard bi karijeru trebao nastaviti u Real Madridu. Odluku je već donio.

- Donio sam odluku, ali ne ovisi baš sve o meni. Klub sam obavijestio prije par tjedana. Još uvijek i sam čekam, kao što čekaju i navijači - rekao je Hazard nakon remija s Leicesterom u zadnjem kolu Premier lige. 

- Razmišljanje o budućnosti me nikada nije ometalo na terenu. Kad sam u igri, uvijek dajem sve od sebe, Pred nama je sad finale, nakon njega će se sve znati - poručio je veznjak.

Dogovorio uvjete s Realom

Eden ugovor s Chelseajem ima do 2020. godine, a prije nekoliko mjeseci je odbio ponudu boljeg ugovora i od tada je čekao Realov potez. Strani mediji pišu kako je već dogovorio sve osobne uvjete s "kraljevskim klubom". Prije nekoliko dana navodno je imao sastanak sa šefovima iz Madrida u Monte Carlu. 

Sad je napokon gotovo. Ovoga puta nije pomogla ni glasna pjesma plavih navijača koji su kroz čitavu utakmicu samo ponavljali: "Želimo da ostaneš".

Zidane: Bale nije ozlijeđen, vidjet ćemo što s njim...

Hazarda u Realu vide kao zamjenu za Garetha Balea koji se jako dugo muči s formom. I baš su mu se izjave poklopile sa Zidaneovima, koji je pričao o Baleovoj situaciji.

- Bolje da ova sezona završi što prije - rekao je trener Reala nakon još jednog poraza, a onda prokomentirao odluku da Balea ne vodi na utakmicu, iako nije ozlijeđen.

- Fizički je spreman, vidjet ćemo što će biti idući tjedan. Mislim da je prilično jasno što sam napravio. Vidjet ćemo što će se dogoditi idući tjedan, kako ćemo izgledati iduće godine... - poručio je Francuz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu