Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Eduardo stao uz žrtve požara: Budite jaki, nogomet sad žali...

None Foto: screenshot/Instagram

Povodom tragedije uz svoj je bivši klub stao i Eduardo da Silva, bivši hrvatski reprezentativac koji je u Flamengu igrao od 2014. do 2015. godine, a podršku je dao i bivši dinamovac Sammir

Ovo je tužan trenutak u povijesti nogometa, rekao je Eduardo da Silva za tragediju u Brazilu u kojoj su mladi nogometaši Flamenga poginuli na spavanju.

VIDEO: POŽAR U TRENING-CENTRU Strava u Brazilu! Mladi igrači Flamenga poginuli na spavanju

Desetorica članova kluba poginula su u požaru koji je izbio u trening kampu Flamenga, a među njima šestorica su bili igrači dok su četvorica djelatnici kluba. Uz to, trojica igrača su ozlijeđena, a O Globo javlja da su prevezeni u bolnicu Lourenço Jorge. Riječ je o Emanoelu Gomesu (14) koji je u Rio stigao prije tri godine iz Fortaleze, Franciscu Diogu (15) i Jonathanu Cruzu Venturi (15). Jonathan je u najtežem stanju, opečeno mu je 40 posto tijela.

IDENTIFICIRANE PRVE ŽRTVE Imali slobodno, ali ipak ostali u kampu: Otišli spavati i poginuli

Povodom tragedije uz svoj je bivši klub stao i Eduardo da Silva, bivši hrvatski reprezentativac koji je u Flamengu igrao od 2014. do 2015. godine:

- Ovo je tužan trenutak u povijesti nogometa. Žao mi je zbog kluba koji me tako lijepo primio i zbog svih dječaka kojima su prestali njihovi snovi... Obitelji i članovi kluba, budite snažni! Danas nogomet žali... - napisao je Eduardo na Instagramu.

Uz obitelji poginulih je stao i Eduardov sunarodnjak Sammir.

Foto: screenshot/Instagram

Komentari (5)
  • Koja licemjernost da nije poznatih nebi se ovo ni spomenilo, na dnevnicima bakrljaju o kretenu sa upaljacem i o famoznom slovu u a ovdje nastradaju desetine djece ni minuta na tv-u . Uh sto mi se ovo nespobnost iamaterstvo gadi ,, FAKAT

    8. 2. 2019,   19:19
  • Grozno kakva tragedija😔 Decki nek vam bude laka zemlja!

    8. 2. 2019,   18:01
  • Ajte više Bog mu pokoj duši da ali kakve veze ima sa rubrikom sport i koje ikad za njega čuja

    8. 2. 2019,   17:50