Obavijesti

Sport

Komentari 50

Egzodus iz Osijeka! Šestorica igrača napustila su bijelo-plave

Egzodus iz Osijeka! Šestorica igrača napustila su bijelo-plave
1

Ovo ljeto radimo ciljanu rekonstrukciju, a konačni nam je cilj novu sezonu dočekati s još jačom momčadi, rekao je sportski direktor Osijeka Alen Petrović koji se zahvalio šestorici nogometaša

VIDEO

Nogometaši Osijeka u posljednjem su kolu izborili treće mjesto u HNL-u, što im je najbolji ligaški plasman u zadnjih 11 godina, a onda je počela čistka u svlačionici.

Makedonac Muzafer Ejupi (30), koji se dugo mučio s ozljedom i nije se vratio u staru formu, prvi je objavio odlazak jer mu iz uprave nisu ponudili novi ugovor. Kao slobodni igrači s Gradskog vrta odlaze i Gabrijel Boban (29) i Domagoj Pušić (27) pa taj trojac bez odštete može pronaći novi klub.

Trojica nogometaša u momčadi Zorana Zekića, potom i Dine Skendera bili su na posudbi iz drugih klubova - Marijan Ćavar (21) iz Eintrachta, Nigerijac Ezekiel Henty (26) iz Puskás Akadémije i Francuz kongoanskog porijekla Roger Tamba M'Pinda (20), koji je igrao za drugu momčad.

Tomislav Šorša (30) ostat će u klubu jer je pod Skenderom proigrao za prvu momčad i ima opciju na još jednu godinu ugovora, a neizvjestan je status rezervnog golmana Marijana Antolovića (30) i posuđenog Albanca iz Anderlechta Kristala Abazaja (22), kojima ugovori traju do kraja godine.

- Svjesni smo da postoji skupina igrača koja nije zadovoljna trenutačnim statusom, ali to ne znači da ćemo ih otpisati. Prvo moramo vidjeti hoće li za njih biti konkretnog zanimanja, a onda ćemo uzeti u obzir što ćemo od planiranog napraviti tijekom prijelaznog roka - rekao je sportski direktor Osijeka Alen Petrović za Glas Slavonije i dodao:

- Nema potrebe žuriti jer prijelazni rok traje do 31. kolovoza. Uglavnom, ovo ljeto radimo ciljanu rekonstrukciju, a konačni nam je cilj novu sezonu dočekati s još jačom momčadi.

Gradski vrt uljepšava se za "vatrene"

Rekonstrukcija u Osijeku nije samo na planu momčadi, nego i infrastrukture. Naime, zbog utakmice hrvatske reprezentacije protiv Walesa iduću subotu, 8. lipnja, ograde na tribinama spuštene su i sad su upola niže, popunjena su i prazna mjesta s otkinutim ili oštećenim sjedalicama pa je kapacitet povećan s 16.000 na 17.400 mjesta. 

Natkriven je i prostor za invalide na zapadnoj tribini i uređuje se dio travnjaka u oba šesnaesterca te na drugim mjestima koja zahtijevaju intervenciju. Vremena nema puno, ali sve će biti gotovo na vrijeme, izvješćuju iz Osijeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom