Obavijesti

Sport

Komentari 16

Eintracht izbacio Inter, Arsenal dalje na pogon Crne pantere!

Eintracht izbacio Inter, Arsenal dalje na pogon Crne pantere!
1

Ante Rebić nije bio u postavi gostiju iz Frankfurta, a Ivan Perišić je odigrao svih 90 minuta za Inter. Marcelo Brozović, koji je u Frankfurtu promašio kazneni udarac, ostao je na klupi Intera

VIDEO

Nogometaši Eintrachta slavili su sa 1-0 na San Siru, u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige protiv Intera i na taj način izborili plasman u četvrtfinale (prva 0-0), kamo se probio i Arsenal pobjedom 3-0 na svom stadionu, kojom je nadoknadio minus od dva pogotka (1-3) iz prvog dvoboja u Rennesu.

Eintrachtu je prolaz u četvrtfinale donio srpski napadač Luka Jović koji je postigao pogodak u 5. minuti. Inter je u dvije utakmice ostao bez pogotka i završio svoj europski put u ovoj sezoni. Ante Rebić nije bio u postavi gostiju, a Ivan Perišić je odigrao svih 90 minuta za Inter. Marcelo Brozović, koji je u Frankfurtu promašio kazneni udarac, ostao je na klupi Intera.

Arsenal je već nakon 15 minuta imao rezultat kojim je nadoknadio zaostatak iz prve utakmice protiv Rennesa. Pierre-Emerick Aubameyang je u 5. minuti postigao prvi od svoja dva pogotka, dok je u 15. minuti na 2-0 povisio Ainsley Maitland-Niles na asistenciju Aubameyanga koji je u 72. minuti potvrdio prolaza Arsenala. Gabonski napadač svoj je drugi gol proslavio stavljanjem maske Crne pantere, popularnog superheroja.

Villarreal je nakon trijumfa u St. Peterburgu (3-1), slavio i pred svojim navijačima sa 2-1. Morreno u 29. i Bacca u 47. minuti bili su strijelci za domaće, dok je u sučevom vremenu Ivanović postigao počasni pogodak za Zenit. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Chelsea je u Kijev stigao s prednošću od 3-0 iz prve utakmice i sve nade Dinama, ako ih je i bilo, srušio je već u 5. minuti pogotkom Oliviera Girouda. Francuski napadač još je dva puta zatresao mrežu (33, 59), a po jedan pogodak dodali su Marcos Alonso (45+1) i Callum Hudson-Odoi (78) za uvjerljivu 5-0 pobjedu londonskog kluba. Mateo Kovačić je odigrao cijeli susret za londonski sastav, dok Josip Pivarić zbog ozljede nije nastupio za Dinamo Kijev.
 
Napoli je, također, došao sa komotnom prednošću od 3-0 u Salzburg, a nakon ranog gola Arkadiusza Milika, u 14. minuti, domaćinima je jedino preostalo da se na dostojanstven način oproste od Europe i to su učinili pobjedom 3-1, a strijelci su bili Dabbur (25), Gulbrandsen (65) i Leitgeb (90+2).

Krasnodar je na domaćem terenu protiv favorizirane Valencije bilo na pragu senzacije, ali je pokleknuo pola minute prije isteka sudačke nadoknade. Deset minuta nakon što je ušao u igru Magomed Sulejmanov je u 85. minuti pogodio za 1-0, što je ruskom klubu bilo dovoljno za prolaz u četvrtfinale zahvaljujući golu u gostima. No, Valenciju, koja je u prvoj utakmici slavila sa 2-1, spasio je Gonçalo Guedes pogotkom u trećoj minuti nadoknade (90+3).

Pravi spektakl odvijao se u Pragu gdje je Slavia u produžetku pobjedom 4-3 izbacila Sevillu! Rezultat u Španjolskoj bio je 2-2, a isto je pisalo i na semaforu u Češkoj nakon 90 minuta. Poveli su gosti onda u 98. minuti golom Vazqueza, a izjednačio je potom Van Buren, da bi konačnih 4-3 u 119. minuti postavio heroj Olayinka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener