Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ekskluzivna snimka: Ronaldo u zagrljaju djevojke šeće otokom

None Foto: snimio čitatelj/24sata

Cristiano Ronaldo u Dubrovnik je stigao u društvu djevojke Georgine privatnim zrakoplovom, a 24sata Vam donosi ekskluzivne snimke Ronalda u šetnji otokom Lopudom

Najpopularniji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo ispisao je povijest kada je odveo Juventus do osmog uzastopnog naslova talijanskog prvaka. Portugalac je sudjelovao u subotnjem preokretu protiv Fiorentine 2-1 pa se zaputio na zasluženi odmor za Uskrs u Dubrovnik.

U Dubrovnik je stigao u društvu djevojke Georgine privatnim zrakoplovom, a 24sata Vam donosi ekskluzivne snimke Ronalda u šetnji otokom Lopudom.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI VIDEO

Do Dubrovnika je došao privatnim avionom, koji košta i do nekoliko milijuna dolara. Svoj odmor provodi na jednom od najskupljih mjesta u gradu.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU Samo skupo: Ovim je avionom Ronaldo stigao u Dubrovnik...

Portugalac se nalazi u Vili Šeherezada gdje se noć plaća oko 50 tisuća kuna, a boravkom u dubrovačkoj oazi pohvalila se i njegova djevojka Georgina, i to s pogledom na Lokrum:

Foto: Instagram

50.000 KUNA NOĆENJE Ronaldo boravi u vili gdje su bili Jamie Foxx i Sophia Loren

Par je uživao u uskršnjem ručku na otoku Lopudu u konobi "Dubrovnik" te su na lopudskoj rivi objedovali u tišini.

Na meniju su bili škampi i gamberi te jastog i pasta. Na kraju su probali i desert te se slikali s osobljem za uspomenu.

Vlasnik popularne konobe je Ivo Glumac, otac nekadašnjeg igrača Hajduka Tomislava Glumca. Konoba je na dobrom glasu, a zadnji nogometaši koji su ju posjetili prije Ronalda bili su Edin Džeko, Mathieu Flamini i kapetan rumunjske reprezentacije Vlad Chirices.

Foto: 24sata/24sata

Ronaldo i Georgina su nakon ručka i šetnje otišli odmoriti, a navečer su se zaputili u poznati dubrovački restoran "360", smješten unutar gradskih zidina.

Tretman kakav je par dobio u Dubrovniku nisu dobili ni najveći državnici svijeta.

Ne tako davno najmoćnija žena svijeta Angela Merkel propješačila je od Ploča do Kneževa dvora, a prije nje jednako tako i američki potpredsjednik Dick Cheney te među brojnima moćnicima svijeta i engleski princ Charles, nogometaša i njegovu djevojku u crnom kombiju zatamnjenih stakala dovezli su do samih vrata restorana unutar gradskih zidina.

Komentari (74)
  • Gospodo iz redakcije 24sata, ne znam dal ste čuli ali Cristiano Ronaldo je došao u Dubrovnik, objavite par članaka o tome, vidim da niti jedan objavili niste... Ako treba mogu vam napraviti crvene strelice kuda se sve kretao, nažalost video nemam...

    21. 4. 2019,   20:28
  • Pustite čovjeka na miru! Kako bi bilo da vas ne'ko proganja! 😡😠

    21. 4. 2019,   20:33
  • škampi i gamberi, ako želite još i prevest na hrvatski napišite "kozice"

    21. 4. 2019,   20:29