Obavijesti

Sport

Komentari 92

El Soudani je odbio milijune, na lijevi bok stiže Marin Leovac?!

El Soudani je odbio milijune, na lijevi bok stiže Marin Leovac?!
2

Al Ahli iz Saudijske Arabije i Zhejiang Greentown iz druge kineske lige žele dovesti Alžirca, ali on zasad razmišlja samo o odlasku u Englesku. El Soudani nikako ne bi htio otići u Aziju

VIDEO

Nenad Bjelica je na odmoru do 18. lipnja, ali trener Dinama gotovo svaki dan slaže po jedan kotačić u igračkoj križaljci. Damian Kadzior iz poljske lige i Kévin Théophile-Catherine iz Saint-Étiennea bi idući tjedan trebali potpisati za “modre”.

Kadzior bi trebao biti zamjena za El Soudanija, koji je svakom danom i svakim satom, nakon pet godina, sve bliže odlasku iz Dinama. Tri su kluba koja ga žele, no problem je što Alžirac želi otići u samo jedan od njih. To je bivši europski prvak Nottingham Forest, koji zasad ne daje više od 1,5 milijuna eura.

Dinamo traži najmanje 2,5 milijuna. Al Ahli iz Saudijske Arabije ponudio je 2,5 milijuna eura, to je Dinamo prihvatio, ali Soudani je odbio izdašnu plaću u Saudijskoj Arabiji. Doznajemo da je još bolje uvjete imao u ponudi kineskog drugoligaša Zhejiang Greentowna, koji ga već dugo želi.

Kinezi su mu navodno ponudili gotovo četiri milijuna eura godšnje, no i to je Soudani odbio. Jasno je da će uskoro otići, samo je pitanje gdje. Sve je sad na Nottingam Forestu, Soudani se nada kako će oni uskoro podebljati svoju ponudu i da će potpisati trogodišnji ugovor s engleskim drugoligašom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Leovac u Dinamu?

Dinamo nakon odlaska Borne Sose u Stuttgart traži pojačanje na lijevom boku. Navodno su “modrima” ponuđena dva igrača, jedan iz španjolske, drugi iz francuske prve lige, ali opcija je i dolazak Marina Leovca iz PAOK-a. Rijeka nije otkupila njegov ugovor od grčke momčadi. Leovac ima još godinu dana ugovora u PAOK-u, a Nenad Bjelica ga je već vodio u svojoj trenerskoj karijeri. Bilo je to 2013., kad je Leovac zabio za Austriju Beč u Maksimiru u prvoj utakmici play offa za Ligu prvaka.

Već je nekoliko puta povremeni hrvatski reprezentativac bio blizu Maksimira, sad bi možda napokon i mogao zaigrati u dresu hrvatskog prvaka. Bjelica vjerojatno ne bi imao ništa protiv njegova dolaska, s Leovcem je imao dobra iskustva. No on je u ovom trenutku samo jedan od tri kandidata za upražnjeno mjesto na lijevoj strani.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram