Obavijesti

Sport

Komentari 31

'Elf' mu se smiješi, ali 'redsi' nude 500 mil. kuna ako ostane!

'Elf' mu se smiješi, ali 'redsi' nude 500 mil. kuna ako ostane!
6

Jürgen Klopp vruća je roba na nogometnom tržištu, a Liverpool se ne želi tako lako odreći svoga najpoznatijeg osmijeha. Iako ima ugovor do 2022., on bi se mogao produžiti za vrtoglavu svotu...

VIDEO

Njemački stručnjak Jürgen Klopp (52), koji je ove sezone s Liverpoolom osvojio Ligu prvaka, postao je jedan od najtraženijih trenera na svijetu. Iako su ga čak i Liverpoolovi navijači počeli kritizirati zbog toga što uvijek bude tako blizu, a tako daleko od titule, ove je godine ušutkao sve kritičare.

BBC je objavio da bi mogući novi ugovor na Anfieldu mogao biti na čak šest godina, a za to bi vrijeme Klopp svoj novčanik mogao podebljati za 67 milijuna eura (11,15 po godini odnosno nešto manje od 500 milijuna kuna).

Osim ponude iz Liverpoola, neki bi ga rado vratili u domovinu. Točnije, postoje priče kako bi Klopp mogao zamijeniti dugogodišnjeg izbornika njemačke reprezentacije Joachima Löwa, a Liverpoolov trener izjavio je kako je i to jedna od opcija za njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jürgen je i sam rekao da bi mogao zamisliti sebe u ulozi izbornika Njemačke kad jednog dana kad je Löw više ne bi vodio - rekao je za Welt Marc Kosicke, Kloppov agent. 

Činilo se i ove sezone kako će Klopp još jednom ostati bez naslova. Pred Novu godinu imao je prednost od velikih sedam bodova nad Manchester Cityjem u Premiershipu, a upravo je naslov prvaka Premiershipa na Anfield zadnji put stigao prije gotovo 30 godina.

Uspio ih je olako ispustiti kada je na Etihadu izgubio 2-1, no pomogao im je Rafael Benitez koji je s Newcastleom svladao City 2-1 i tako vratio Kloppa na sedam bodova prednosti.

Ipak, Nijemac je opet iz ruku ispustio Premiership u narednim utakmicama i time dozvolio "građanima" da sjednu na domaći tron. Kasnije se trener "redsa" morao iskupiti osvajanjem Lige prvaka. 

Liverpool je zadnji put Ligu prvaka osvojio 2005. protiv talijanskog Milana. Bio je to peti put da "redsi" podižu "klempavu kantu". Peti i posljednji, do ere njemačkog fantaziste. Četiri godine je trebalo Kloppu da preskoči sve zapreke i dođe do naslova. Uspjelo mu je to u engleskom finalu protiv Tottenhama pobjedom 2-0 u, prema nekima, najdosadnijem finalu u povijesti Lige prvaka.

Engleska titula mu je, čini se, bila preslaba pa je odlučio ići na sve ili ništa i postati sa svojim Liverpoolom vladar cijeloga Staroga kontinenta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram