Obavijesti

Sport

Komentari 43

Engleski mediji se naslađuju: Rashford vratio Luku u Spurse

Engleski mediji se naslađuju: Rashford vratio Luku u Spurse
1

'Engleska uzvratila Hrvatskoj za poraz u Rusiji', piše Metro i dodaje kako se radi o epskom povratku. Isti portal piše i kako je Marcus Rashford sjajnim driblingom vratio Luku Modrića u Tottenham

VIDEO

Hrvatska je izgubila 2-1 na Wembleyu i ispala iz Lige nacija.

Vodili su Vatreni golom Kramarića, ali Englezi su u sedam minuta preko Lingarda i Kanea okrenuli utakmicu i prošli na završni turnir.

POGLEDAJTE GALERIJU

UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia
70
| Foto: CARL RECINE, instagram/angel correa

Španjolska je završila druga što znači da ne ispada, ali niti ne ide dalje, dok će Modrić i društvo sljedeće sezone igrati u nižem rangu Lige nacija. Engleski mediji očekivano su euforično popratili pobjedu svoje reprezentacije.

'Engleska opet u polufinalu nakon što je potopila Hrvatsku na Wembleyu', piše Daily Mail koji u tekstu dodaje kako se nogomet još ne vraća doma, već ide u Portugal na završnicu Lige nacija. Pobjeda je, kako piše Daily Mail, bila zaslužena.

'Čudesan povratak lansirao je Englesku u polufinale', naslov je na BBC-ju koji piše kako je engleski spasitelj Harry Kane potopio Hrvatsku i izbacio je u niži rang.

'Hrvati su to zaslužili! Engleska pjevala 'It's coming home' nakon što je slavila na Wembleyu', naslov je na tabloidu The Sun. U tekstu piše kako je Luka Modrić prozivao engleske navijače jer su pjevali tu pjesmu na SP-u, a sad mu se to vratilo.

'Dramatičan povratakan a Wembleyu', naslov je n a Mirroru. Igrači Garetha Southgatea, piše Mirror, bili su na rubu ponora, ali pet minuta prije kraja Kane je spasio stvar.

'Engleska uzvratila Hrvatskoj za poraz u Rusiji', piše Metro i dodaje kako se radi o epskom povratku i prolasku u polufinale Lige nacija. Isti portal piše i kako je Marcus Rashford sjajnim driblingom vratio Modrića u Tottenham.

'Kaneov gol osigurao Engleskoj polufinale i izbacio Hrvatsku, piše Guardian.

Utakmicu su popratili i španjolski mediji koji su navijali za remi, jer su jedino tako mogli proći skupinu. 

'Španjolska je eliminirana', naslov je na Marci.

'Kane je osigurao Englezima polufinale', piše AS.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići