Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Englezi izabrali: Za 'vatrene' ih testiraju Austrija i Rumunjska

None Foto: Carl Recine/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Engleska je već objavila suparnike za tri od četiri pripremne utakmice uoči Eura: Danska, Austrija i Rumunjska. Hrvatska još nije potvrdila ni jednoga...

Engleski je nogometni savez objavio da će posljednje dvije pripremne utakmice za Euro 2020. biti protiv Austrije i Rumunjske.

Dakle, Austrijanci i Rumunji bit će posljednje provjere, test uoči otvaranja Eura protiv Hrvatske, 14. lipnja na Wembleyu.

Gareth Southgate odvest će svoju družinu u Beč na Ernst Happel stadion 2. lipnja, a potom će ugostiti Rumunje 7. lipnja. Grad domaćin bit će naknadno određen.

New Year Honours List 2019 | Autor: Adam Davy/Press Association/PIXSELL Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL

Ranije je dogovoren ogled s Danskom 31. ožujka u Londonu, a još se bira suparnik za prvu pripremnu utakmicu za Euro, koju će Englezi igrati kod kuće 27. ožujka.

Hrvatski nogometni savez još nije objavio, možda ni dogovorio, ni jednu pripremnu utakmicu.

Komentari (26)
  • Mislim da bi nasi trebali testirati protiv belgije italije ili nizozemske.

    3. 12. 2019,   15:30
  • Trebaju im takvi radi samopouzdanja. Protivnik po mjeri. Kad im natrpaju po pet komada, osjećat će se poput Popaja kad se najede špinata. Dok su ih testirali Perišić i Mandžukić, izgledali su ko pokisla kokoška 😀. Mi ćemo se protiv Engleske pripremati za Češku i Srbiju/Norvešku/Škotsku/Izrael.

    3. 12. 2019,   16:01
  • Sad će opet pola svijeta gnjaviti svojim it's coming home, pa razočaranje itd.

    3. 12. 2019,   15:55
Message