Obavijesti

Sport

Komentari 61

Englezi lude! Suci su pomogli Cityju; Guardiola: Oprostite...

Englezi lude! Suci su pomogli Cityju; Guardiola: Oprostite...
1

Domaćin je poveo u 20. minuti golom Matta Grimesa iz jedanaesterca. Kazneni udarac je izborio Connor Roberts prevarivši Fabiana Delpha koji je zakasnio s reakcijom i oborio domaćeg veznjaka...

VIDEO

Nogometaši Manchester Cityja izborili su plasman u polufinale FA kupa nakon što su na gostovanju pobijedili drugoligaša Swansea City sa 3-2 postigavši tri gola u posljednjih 20 minuta.

Međutim, iza utakmice su ostali veliki repovi jer su gosti drugi gol, čini se, zabili iz sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca, a treći iz očitog zaleđa.

Domaćin je poveo u 20. minuti golom Matta Grimesa iz jedanaesterca. Kazneni udarac je izborio Connor Roberts prevarivši Fabiana Delpha koji je zakasnio s reakcijom i oborio domaćeg veznjaka. Samo devet minuta kasnije 'labudovi' su izveli fantastičnu kontru koju je sjajnim golom realizirao Bersant Celina, inače igrač Cityja na posudbi u redovima velškog kluba.

Aktualni engleski prvak je u prvom dijelu imao četiri sjajne prilike, no Šveđanin Kristoffer Nordfeldt je branio fantastično.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

City se vratio u život u 69. minuti kada je Bernardo Silva iskoristio pogrešku domaće obrane zabivši za 2-1. Devet minuta kasnije gosti su izjednačili iz dvojbeno dosuđenog kaznenog udarca. Jedanaesterac je izveo Sergio Aguero pogodivši vratnicu, no lopta se odbila u švedskog vratara završivši u mreži.

Samo tri minute kasnije Šveđanin je u razmaku od svega nekoliko sekundi dva puta sjajno reagirao. Prvo je Sterlingov udarca skrenuo u vratnicu, a potom obranio Agueru koji je natrčao na odbijanac. U 87. minuti niti sjajni Šveđanin ništa nije mogao. Bernardo Silva je ubacio, a Aguero zabio za 3-2, ali iz zaleđa.

Pogreške sudaca su bile svima očite, a to je priznao i Joseph Guardiola koji se ispričao svima!

- U cijeloj Europi je VAR, ovdje ne. Ne volim pobjeđivati ovako. Oprostite - rekao je trener Cityja Pep Guardiola.

<<<<<<<<<VIDEO POGLEDAJTE OVDJE>>>>>>>>

U ranije odigranom susretu Watford je pobijedio Crystal Palace sa 2-1.

Domaćin je poveo u 27. minuti golom Etieena Capouea, izjednačio je Mitchy Batshuayi u 62. minuti, a pobjedu domaćinu donio je Andre Gray u 79. minuti.

Watford se sedmi put u povijesti plasirao u polufinale FA kupa, no samo je jednom stigao do finala, 1984. pod vodstvom Grahama Taylora. No, u finalu je izgubio od Evertona sa 0-2.

Večeras se još sastaju Wolverhampton i Manchester United, a posljednji četvrtfinalni par je u nedjelju kada se sastaju Millwall i Brighton & Hove Albion.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu