Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Englezi ludi za Ivanom Knöll! Očarala ih je novim bikinijem

None Foto: Instagram

Ivana se ne srami promovirati svoj novi kupaći kostim, a to često radi na Instagramu gdje je prati preko 100 tisuća ljudi. Domoljubna i dugonoga brineta zaljubila se u nogomet još dok je bila dijete, pišu Englezi

Ivana Knöll je prije godinu dana žarila i palila Rusijom. Prelijepa Ivana bila je najstrastvenija navijačica Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a vrlo brzo njom je ostao očaran cijeli nogometni svijetu, a sad i Englezi. 

Seksi hrvatska navijačica kreirala je bikini u bojama kockica i prigodno ga nazvala 'CROkini', a to je prenio i engleski Sun. 

- Ivana se ne srami promovirati svoj novi kupaći kostim, a to često radi na Instagramu gdje je prati preko 100 tisuća ljudi. Domoljubna i dugonoga brineta zaljubila se u nogomet još dok je bila dijete. Otac ju je često vodio na utakmice - pišu Englezi o našoj Ivani.

Prozvali su je najseksi hrvatskom navijačicom koja privlači poglede sa svojim izgledom i simpatičnošću. 

Ona je postala poznata nakon prve utakmice protiv Nigerije kada je vatreno navijala za naše reprezentativce s tribina, a to nije promaknulo fotoreporterima i kamermanima te je Knöll odmah postala naša najpoznatija navijačica. Išla je i na preostale utakmice u Rusiji kao i na samo finale, a na reprezentaciju nije zaboravila ni nakon Mundijala.

Prisustvovala je utakmici Hrvatske protiv Španjolske u Ligi nacija na Maksimiru kada su naši nogometaši pobijedili i usrećili seksi Ivanu na tribinama, kao i nas same. 

Komentari (47)
  • I ovo je članak za rubriku "Sport"? Kakve ona ima veze sa sportom?

    12. 7. 2019,   15:11
  • koji fotoshop majko mila tocno sd vidi... prije nego me netko upita-da, uzasno sam ljubomorna na nju!

    12. 7. 2019,   15:48
  • Jbt. ova uživo nema veze sa ovim slikama!

    12. 7. 2019,   15:21