Obavijesti

Sport

Komentari 49

Englezi: Mandžukić želi doći u United, transfer je sve bliže...

Englezi: Mandžukić želi doći u United, transfer je sve bliže...
1

Solskjaeru treba jedan srčani napadač koji igra za momčad, a to je prepoznao u Mariju i želi ga dovesti. Kako pišu engleski mediji, United bi Juventusu za te usluge platio između 10 i 15 milijuna eura...

VIDEO

Poput bombe je prije par dana odjeknula vijest da je Mario Mandžukić (33) na korak od Manchester Uniteda, a kako prolaze dani, sve se čini izvjesnije da će se to dogoditi. 

Srebrni 'vatreni' trebao je u paketu s Paulom Dybalom doći u United u zamjenu za Lukakua koji bi otišao u Torino, no problem je taj što Argentinac uporno odbija transfer unatoč plaći od 12 milijuna eura godišnje koju mu nude 'crveni vragovi'. Iako je taj dogovor zaštekao, Mandžo je svejedno na korak od Old Trafforda.

Solskjaeru treba jedan srčani napadač koji igra za momčad, a to je prepoznao u Mariju i želi ga dovesti. Kako pišu engleski mediji, United bi Juventusu za te usluge platio između 10 i 15 milijuna eura. I sam napadač nema ništa protiv tog transfera i želi doći u Manchester okruniti svoju veličanstvenu karijeru. Sve bi navodno trebalo biti gotovo u ponedjeljak jer prijelazni rok u Engleskoj završava 8. kolovoza i čelnici Uniteda žurno rade da što prije sve zgotove. 

Mandžo je dolaskom Maurizija Sarrija u Juventus pao u drugi plan i bilo je jasno da se baš neće naigrati u njegovom sustavu igre, a obzirom na njegove godine, teško da će tako lako prihvatiti klupu. On je postao božanstvo u Torino, ljubimac navijača, potpisao je nedavno i novi ugovor do 2021., no promjenom trenera promijenio se i njegov status u klubu.

Old Trafford će dobiti jednog srčanog napadača koji vuče za trojicu, a to bi trebalo zadovoljiti i zahtjevne navijače Uniteda koji su već nestrpljivi jer na naslov Premier lige čekaju od 2012. godine. 

Mandžukić bi tako trebao postati prvi Hrvat u Manchester Unitedu, a najbliže je do sad bio Ivan Perišić kojeg Inter nije htio pustiti. 

Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v Atletico Madrid

Napadač iz Slavonskog Broda je u Torino stigao 2015. godine iz Atletico Madrida, odigrao je 162 utakmice, zabio 44 gola i asistirao 24 puta. Osvojio je četiri Serie A, tri Kupa, sva Superkupa i jednom je s njima igrao finale Lige prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram