Obavijesti

Sport

Komentari 25

Englezi u prijateljskom susretu ipak svladali svjetske prvake

Englezi u prijateljskom susretu ipak svladali svjetske prvake
6

Izbornik engleske reprezentacije, Fabio Capello, čvrstom obranom uspio je zaustaviti svjetske prvake Španjolce. Englezi su u prijateljskom susretu slavili 1-0

VIDEO

U prijateljskom susretu reprezentacije engleske i španjolske na Wembleyju domaćini su slavili protiv svjetskih prvaka golom Franka Lamparda.

Španjolci su dominirali čitav susret, dok se engleska reprezentacija oslanjala na čvrstu obranu. Najozbiljniju priliku na utakmici Englezi su iskoristili i u 49. minuti susreta postavili konačnih 1-0. Gol je postigao Frank Lampard, nakon što se udarac glavom Darrena Benta odbio o vratnicu. Lampard je natrčao na loptu i 'utrpao' je u mrežu Pepea Reine.

- Za sve je ovo poticaj, ali moramo ostati realistični. Znamo da su oni dominirali dugim periodima utakmice – rekao je Lampard nakon susreta.

Lampardu je to bio 90. nastup za reprezentaciju u kojem je i ponio kapetansku traku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako u prvom poluvremenu nije bilo previše uzbuđenja u nastavku su ih nekoliko priredili Španjolci, Villa pogodivši stup i Fabregas u nekoliko navrata, ali lopta ipak nije htjela u mrežu.

Španjolska tako još jednom nije stigla do pobjede na Wembleyju, onom starom, na kojem nije gostovala od 1996., a slavila od 1981. godine, dok su Englezi nakon 31 godinu uspjeli nadigrati reprezentaciju koja nosi titulu svjetskih prvaka.

- Nećemo sada vikati s krovova zgrada. Dobro razumijemo nogomet. Nismo još ondje gdje bi željeli biti, ali pobjeda nad momčadi kao što je Španjolska je definitivno nešto na čemu možemo graditi. Španjolska je bez sumnje najbolja reprezentacija na svijetu, a nama će ova pobjeda poslužiti kao temelj jer znamo da se moramo popraviti - rekao je uočio utakmice sa Švedskom koja ih čeka u utorak Lampard.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu