Obavijesti

Sport

Komentari 41

Evo gdje gledati dvoboj Genta i Rijeke u playoffu Europske lige

Evo gdje gledati dvoboj Genta i Rijeke u playoffu Europske lige
1

Belgijski su novinari toliko samouvjereni da vrlo mali broj njih uopće planira doći u Rijeku za tjedan dana! Trener Jess Thorup mogao bi biti bivši ako ne prođe Rijeku

VIDEO

Večeras od 20:30 Rijeka će u Gentu pokušati napraviti podlogu kako bi uzvrat na svojoj Rujevici sljedećeg tjedna dočekala optimistično. Ulog je prolazak u skupinu Europske lige što je veliki riječki cilj ove sezone. 

Igor Bišćan u Belgiju je došao bez Tomečaka, Mamića, Pavičića Lorenca Šimića. Gorgon i Puljić napokon su na raspolaganju, naravno. upitno s kolikom pravom minutažom u nogama. Ali Gorgon bi vrlo lako mogao i dobiti određenu minutažu.

Čolak: Kako da budem umoran ako me zove moja Hrvatska?!
Čolak: Kako da budem umoran ako me zove moja Hrvatska?!

Belgijski su novinari toliko samouvjereni da vrlo mali broj njih uopće planira doći u Rijeku za tjedan dana! Trener Jess Thorup mogao bi biti bivši ako ne prođe Rijeku.

- Favoriti su, to je normalno. Oni imaju kudikamo više jakih utakmica u kudikamo jačoj ligi. Ali optimist sam. Jer moji dečki pokazuju da su posve svjesni na koji način možemo protiv jačih od nas što su dosad već sami sebi i potvrdili (finale Kupa s Dinamom, nap.a). Želimo zabiti gol, uzvrat učiniti neizvjesnim. A morat ćemo biti bolji nego protiv Aberdeena jer i Gent je zahtjevniji, bolji protivnik nego Škoti - rekao je Bišćan.

S riječkom ekspedicijom put Belgije, kao i prošli tjedan Škotske, otputovao je predsjednik Damir Mišković.

- Gent je jak, opasan protivnik, ali recept je uvijek isti i piše na svakom koraku Rujevice. Kad slijedimo klupski moto "Zajedno smo Rijeka" i onu staru navijačku "Krepat ma ne molat", onda Rijeka može srušiti svakoga. Naravno, nema imperativa jer Belgijanci su skupa i jaka momčad, no mi idemo po prolaz, a o svim drugim detaljima odlučuju Bišćan i igrači.

Prijenos utakmice moći ćete pratiti na Arena Sportu 1 od 20:30, a emisija uoči susreta počinje pola sata ranije. Arenu Sport ekskluzivno emitiraju samo MAXtv-ove platforme i dostupna je u osnovnom paketu.

- Neću puno komentirati Belgijance, šef i njegov stožer izanalizirali su ih do najsitnijeg detalja. Jaki su, to je svima jasno, ali mi sigurno imamo šanse za prolaz. Jedva čekam istrčati protiv Genta. Škotima sam zabio dva, nema razloga ne vjerovati da koja lopta neće završiti i u belgijskoj mreži - najavio je najbolji Rijekin strijelac Antonio Mirko Čolak ususret utakmici na Ghelamco areni, "bombonu" od 20 tisuća mjesta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu