Obavijesti

Sport

Komentari 46

Evo gdje gledati uzvrat Rijeke u 3. pretkolu Europske lige...

Evo gdje gledati uzvrat Rijeke u 3. pretkolu Europske lige...
1

Sve je jasno, čeka nas jako težak zadatak. Očekujemo protivnika koji će nam htjeti što prije napraviti probleme i krenuti u povratak iz rezultatskog deficita, rekao je trener Rijeke Igor Bišćan...

VIDEO

Nakon fantastične partije i uvjerljive pobjede na Rujevici 2-0, pred Rijekom je uzvrat trećeg pretkola Europske lige u Aberdeenu protiv istoimenog domaćina. 

Bijeli su u Ujedinjeno kraljevstvo došli bez petorice prvotimaca, ozlijeđenih PuljićaMamićaTomečaka i Pavičića te najbolnijim izostankom: bez kapetana Gorgona. Aberdeen će, pak, ako je vjerovati treneru McInnesu, igrati bez svog najboljeg igrača Sama Cosgrovea koji se, istini na volju, u Rijeci vidio jedino po staturi. Od nogometa nije pokazao ni 'n'.

'U utakmici nećemo misliti o prednosti, čekamo gol šanse'
'U utakmici nećemo misliti o prednosti, čekamo gol šanse'

Uzvratna utakmica u kišnom Aberdeenu počinje u 20.45. Prijenos ćete moći pratiti na Areni 1, a emisija uoči susreta počinje pola sata ranije. Arenu Sport ekskluzivno emitiraju samo MAXtv-ove platforme. Arena Sport 1 dostupna je u osnovnom paketu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sve je jasno, čeka nas jako težak zadatak. Očekujemo protivnika koji će nam htjeti što prije napraviti probleme i krenuti u povratak iz rezultatskog deficita. Imamo prednost, ali nećemo ići tamo kao da ju imamo, idemo kao da je utakmica potpuno otvorena. Moramo čekati svoje šanse, moramo biti aktivni - rekao je trener Rijeke Igor Bišćan čija momčad brani 2-0 iz prve utakmice.

Riječani su već igrali na Pittodrie stadionu prije četiri godine, a tada je u Škotskoj bilo 2-2.

Na treningu prije polaska uigravalo se formaciju u sustavu 4-1-4-1 premda je lako moguće da Bišćan na Pittodrie, pred 20 tisuća 'Hrabrih srca', pošalje formaciju s tri stopera (Župarić, Punčec, Escoval), dvije polušpice (Acosty i Lončar) te napadačem Čolakom dok bi na bokovima trebali igrati Kvržić i Raspopović (umjesto ozlijeđenog Tomečaka).

Na aberdeenskim ulicama i stadionu Pittodrie očekuje se 100-tinjak riječkih navijača koji su u treći po veličini škotski grad došli oko podneva.

Najblistaviju povijest FC Aberdeena pisao je Alex Ferguson. Osvojenim Kupom Igor Bišćan već je napisao jedno sjajno poglavlje, a Aberdeen bi trebao jedna etapa na europskom putu koji izgleda - jako obećavajuć.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...