Obavijesti

Sport

Komentari 83

Evo gdje i kada možete gledati Rijeku, Lokomotivu i Hajduk

Evo gdje i kada možete gledati Rijeku, Lokomotivu i Hajduk
1

Tri hrvatska predstavnika danas poslijepodne će u borbu za četvrto pretkolo Europske lige. Prva na scenu stupa Lokomotiva, slijedi Rijeka pa Hajduk

VIDEO

Hrvatski klubovi odigrali su 13 utakmica u europskim pretkolima ovog ljeta i na veselje svih kojima je hrvatski nogomet drag ne znaju još za poraz (9 pobjeda i 4 remija). Sva četiri kluba još su u igri za nastavak natjecanja, a nakon što je Dinamo potvrdio četvrto pretkolo Lige prvaka u lov na play off Europske lige danas će i preostala tri hrvatska predstavnika.

Prva će na scenu Lokomotiva. Momčad Tomislava Ivkovića od 19 sati će igrati na gostovanju kod ukrajinske Vorskle, a prijenos te utakmice možete gledati na HNTV-u. Lokosi su u Ukrajinu donijeli 0-0, iznenađujuće s obzirom na najave prije prve utakmice.

Nakon Lokomotive na scenu će i druga dva hrvatska kluba. Prva je Rijeka koja će na rasprodanoj Rujevici ugostiti turski Bašakšehir od 20.15 sati. Prijenos te utakmice je na ArenaSport 3. Rijeka se kući vratila sa sjajnih 0-0 i s pravom u uzvratu očekuje prolaz. Kada tome dodamo i da su Riječani imali sjajne prilike pobijediti Istanbul, onda Kekovi igrači mogu biti itekako razočarani što već tamo nisu sve riješili.

Hajduk starta 15 minuta poslije. Na svom će neosvojivom Poljudu ugostiti Oleksandriju od 20.30 sati, a glavni cilj bit će obraniti 3-0 iz Ukrajine i potvrditi plasman u iduće pretkolo. Tu utakmicu prenosi HTV na svom Drugom programu što sigurno veseli brojne Hajdukove ljubitelje diljem Hrvatske. Naravno, one koji neće biti večeras na Poljudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu