Obavijesti

Sport

Komentari 27

Evo gdje možete gledati susret Hrvatske i Engleske na Euru...

Evo gdje možete gledati susret Hrvatske i Engleske na Euru...
1

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija s dva je poraza na U21 Euru već ispala iz natjecanja, ali još mora odraditi utakmicu protiv Engleza koji su također već spakirali kofere. Susret počinje u 21 sat

VIDEO

'Mini vatreni' još imaju jednu priliku osvjetlati obraz prije odlaska s Europskog prvenstva do 21 godine. U posljednjoj utakmici skupine igraju protiv Engleske koja također ima dva poraza. Mladi 'lavovi' razočarali su Otok te će, kao i 'vatreni', tražiti bar utjehu u ovoj utakmici.

Prijenos utakmice možete pratiti na drugom programu HRT-a od 21 sat, dok emisija počinje pola sata ranije. Također, utakmicu možete pratiti i preko internet stranice Uefa TV-a kao i platforme HRTi.

- Engleska ima vrhunske igrače, kvalitetne individualce i momčad i nije realno kako stoje na tablici - rekao je Nikola Moro, ali i naglasio:

- Ni mi ne zaslužujemo posljednje mjesto na tablici. Ostali smo dužni i sebi i svima koji nas gledaju. Ali protiv Francuske smo pokazali da znamo i možemo, Francuzi nam nisu stvorili ni jednu šansu - rekao je Moro, a dodao Kalaica:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Engleska je jaka, ali ako ćemo igrati kao protiv Francuza, kao momčad, neće biti problema - kaže branič Branimir Kalaica.

Izbornik Gračan istaknuo je kako će priliku dobiti i igrači koji su dosad manje igrali.

- Ovo je bilo veliko iskustvo onim igračima koji ostaju u mladoj reprezentaciji (čak deset od 23 igrača koji su na Euru imaju pravo krenuti i u novi ciklus kvalifikacija U-21, nap.a.), ali i ovima kojima će to biti zadnja utakmica. Bit će promjena u momčadi, razmišljam da svi igrači koji su ovdje i nastupe na Euru. Ovo je velik uspjeh, neke reprezentacije i jače po imenima imaju problema. Najvažnije je da dečki shvate da mogu i imaju kvalitetu da budu ovdje. I poraz je pobjeda ako naučiš iz njega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića