Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Matošević o povratku u Zamet: Razmišljam, nisam još odlučio

None Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Matošević je najtrofejniji riječki sportaš i rođeni pobjednik: svjetski prvak i dvostruki osvajač olimpijskog zlata. Jednom je već bio glavni trener Zameta u kojem je radio i kao trener vratara

Povratak velikog Valtera Matoševića na mjesto glavno trenera Zameta velika je želja navijača i već neko vrijeme vruća tema svih riječkih rukometnih ćakula.

Iz samog kluba nema službene potvrde. Direktor Vedran Babić za riječki Novi list je izjavio kako su u tijeku pregovori i sa Matoševićem i sa aktualnim trenerom, Nedjeljkom Lalićem:

- Još jednom moramo porazgovarati s Nedeljkom Lalićem, čuti njegovu stranu priče, vidjeti kakvu ima viziju. Sa Valterom Matoševićem smo već razgovarali. Ovog tjedna bismo trebali donijeti konačnu odluku - rekao je Babić.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rođeni pobjednik Valter Matošević (višestruki svjetski prvak, olimpijski pobjednik, prvak Hrvatske i osvajač Kupa) jedan je od najboljih hrvatskih vratara svih vremena, a za 24sata je izjavio:

- Razgovarali jesmo, ali nisam još odlučio. Razgovor je bio daleko više neformalne naravi nego što se radilo o klasičnim pregovorima. Dosta toga imam za uzeti u obzir i razmislit ću još nekoliko dana - rekao nam je Matošević.

Zamet je prošle sezone jedva izborio opstanak u Premijer ligi, a tek treba vidjeti hoće li klub imati mogućnosti značajnije ojačati momčad za 2019/20-u.

Matošević je najtrofejniji riječki sportaš, već je bio šef zametske struke te trenirao vratare u svojem klubu u kojem je i stekao planetarno jako rukometno ime.

Komentari (1)
  • Lalić je jedan od najboljih trenera u hr... nemojte ga mijenjati

    10. 6. 2019,   20:11