Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fatosu Beqiraju ruka u zavoju: Ubola me pčela, osa ili pauk...

None Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Fatos Beqiraj morao je k liječniku da bi mu očistili ranu. U Splitu ga je uoči utakmice ubo nekakav kukac i lakat lijeve ruke mu je otekao. No, bit će sve u redu

Na Maksimir je stigao ravno iz bolnice s velikom oteklinom i zavojem na laktu lijeve ruke.

- Nešto me ubolo u Splitu, pčela, osa ili pauk možda. Odmah je nateklo, ali nisam ni sanjao da ću morati u bolnicu. Liječnici su zarezali to skalpelom pa čistili ranu. Sreća pa nije neka velika utakmica u srijedu. Ha-ha! - našalio se Fatos Beqiraj.

Kući ima veliku kolekciju DVD-ova s najznačajnijim utakmicama. Uskoro stiže i najveća - Real Madrid.

- Naredio sam svojima doma da mi obavezno snimaju utakmicu. To mi je prva utakmica u Ligi prvaka i moram je imati na DVD-u. Bojim li se Carvalha i Pepea? Ja da se bojim?! Što bih se bojao - kaže Fatos, koji je za prijatelje nabavio 50 ulaznica. 

Sudi Norvežanin kojeg Uefa ‘gura’

Dvoboj na Maksimiru sudit će Svein Oddvar Moen (32), Norvežanin koji u Uefi kotira kao možda i najbolji mladi sudac na svijetu. U Ligi prvaka debitirao je prošle sezone sudivši utakmicu Bursaspor - Valencia (0-4). Koliko ga Uefa respektira, najbolje govori podatak da je prvi sudac koji je u debitantskoj sezoni imao priliku suditi i u nokaut fazi. Debitanti, koliko god perspektivni bili, tu priliku nikad dosad nisu dobili. Što se tiče žutih i crvenih kartona te isključenja, u okvirima je. Niti je prestrog niti preblag.

Komentari (6)
  • navijam za hajduk,ali beco je zakon lavovsko srce ima,napred beco

    13. 9. 2011,   09:35
  • ako su mu cistili ranu osa nije sigurno, onda pcela ili pauk..

    13. 9. 2011,   09:24
  • Bećo je ko stjena, Pepe bi slomio nogu na njemu! :)

    13. 9. 2011,   13:25