Obavijesti

Sport

Komentari 4

Fatović: Nisam štedio tatu, a tko zna koji put mi je čestitao

Loren je promašio svih pet pokušaja, pomislili smo da je možda samo htio poštedjeti oca Elvisa još većih trauma na klupi. Međutim, priznao je samo da ga nije išao šut

VIDEO

Četrnaest hrvatskih golova u australskoj mreži potpisala su osmorica igrača. Trojica su, ne računajući vratare, ostala mokrog baruta. Osim Šetke, koji nije ni pokušao, zabili nisu ni Xavi Garcia ni - Loren Fatović. Garcia će ionako za sebe reći da mu zabijanje nije primaran zadatak, pa nismo iznenađeni, ali za potonjeg je prava rijetkost da ne zabije, pogotovo u utakmici u kakvu se pretvorila s Australcima - šetnju pa pomalo i ekshibiciju Hrvata.

- Odlično otvaranje turnira od svih nas. Mislim da smo kao ekipa svi odigrali odlično iako nismo očekivali ovako laganu utakmicu. Obrana je funkcionirala od početka utakmice, tako da je sve bilo lakše - javio nam se Fatović iz Južne Koreje.

Koliko god bili oduševljeni cjelokupnom izvedbom, može li ovakav početak biti pomalo varljiv? Ipak, bez obzira što smo svjesni vlastite kvalitete, teško je odigrati do kraja na ovakvoj razini. Ili se možda varamo?

Brat sve prati

- Nema ništa loše u ovakvom otvaranju turnira, to je sigurno jer znamo da s ovom utakmicom nismo ništa dobili ako ne pobijedimo Amerikance, stoga je sada bitno odmoriti se i pripremiti za nastavak.

Lolo je promašio svih pet pokušaja, pomislili smo da je možda samo htio poštedjeti oca Elvisa još većih trauma na klupi.

- Nisam ga štedio, iskreno, nije me išao šut. S ocem sam se kratko vidio, čestitao mi je po tko zna koji put. Ali kad je ovakav rezultat, to nije ni važno. Danas se istaknuo Ante Vukičević, idući će put netko drugi. 

Manje je poznato, ali postoji još jedan vaterpolski Fatović. Dvije godine stariji Marino igra i radi upravo u Australiji. Što on kaže?

- Brat je svjestan situacije da smo mi bolja ekipa i nije ga iznenadio rezultat previše. Inače prati sve utakmice.

Hrvatska je u bazen po lokalnom vremenu uskočila u 12.30. Taman kada se dnevna temperatura i ostale vrijednosti približavaju svom maksimumu. Kako je bilo igrati u uvjetima s, doduše, ne ekstremnom temperaturom, ali s velikom vlagom?

Odmor do četvrtfinala

- Danas je sigurno najtoplijiji dan otkad smo ovdje i nije bilo jednostavno, ali kako nama, tako i svima. Kao i inače ne želimo tražiti nikakve izgovore i mislim da imamo na čemu graditi optimizam za daljnji tijek turnira.

Optimističan nije bio baš pogled iz autobusa na Gwangju.

- Rijetko je tko i zainteresiran za obilazak jer ovo što smo vidjeli, nije nas baš oduševilo.

Ne bi bilo zgorega onda da nas Barakude oduševe još jednom u srijedu (2:30)...

- Šanse su dosta male da ponovimo ovakav rezultat protiv SAD-a, ali nije ni važna razlika, već samo da pobijedimo i osiguramo odmor do četvrtfinala što nam je bio prvi cilj.

A onda tek krećemo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani