Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Federer: Brate, zato ne igramo parove; Nole: Srce mi je stalo...

None Foto: Twitter

Ove godine ne igra Rafael Nadal, a svoj nastup otkazao je Juan Martin Del Potro, čime je ekipa Europe postala veliki favorit. No već prvog dana teniski fanovi mogli su vidjeti jedan nesvakidašnji nastup...

Iako su mnogi bili skeptični uoči novog natjecanja, Laver Cup prošle je sezone opravdao očekivanja. 'Federerovo' natjecanje, koje nosi ime u čast velikog Roda Lavera, nakon Praga, ove godine održava se u Chicagu.

Ove godine ne igra Rafael Nadal, a svoj nastup otkazao je Juan Martin Del Potro, čime je ekipa Europe postala veliki favorit. No već prvog dana teniski fanovi mogli su vidjeti jedan nesvakidašnji nastup. Parove su za Europu zaigrali Roger Federer i Novak Đoković.

Nije im išlo sve po planu, izgubili su od Kevina Andersona i Jacka Socka, a pritom su shvatili da su malo 'zakržljali' u parovima:

- E zato mi ne igramo parove, brate - započeo je Fedex na prvoj pauzi između gemova, a Novak se nadovezao hvatajući zrak:

- Je*emti. Mislim da mi je srce stalo na tri sekunde - rekao je masirajući se po prsima, nakon čega su nastavili komentirati taktiku protivničkog para. Na kraju su izgubili 6-7, 6-3 i 10-6

Nakon prvog dana, Europa vodi 3-1 protiv svijeta. Drugi dan pobjeda vrijedi dva boda, a treći dan tri. Spektakularan meč drugog dana mogao bi biti onaj između Rogera Federera i Nicka Kyrgiosa. 

ZABAVA! KVIZ: Koji ste lik iz Krim Tima 2?

Komentari (25)
  • Di je onaj sta kaze da svaki singl igrac može igrat parove?pa ovo sto su igrali nole i fedex je kao cilic u najgorim danima.uzeli su set jer je anderson rupa.sock je stroj

    22. 9. 2018,   10:18
  • Gem prije te pauze je Đoković pogodio Federera u leđa(ništa posebno jako),pa su vjerovatno to komentirali i šalili se....Zamislite da je bilo obrnuto,već bi nam kod susjednih medija bili natpisi tipa: "Urota Federera,pokušao ubistvo Đokovića!!!"

    22. 9. 2018,   10:08
  • Dva prosječna tenisača( ako su dobar par) lako mogu dobiti prva dva tenisača svijeta. Igra parova se bitno razlikuje od igre pojedinaca. I u tome je kvaka.

    22. 9. 2018,   12:31