Obavijesti

Sport

Komentari 1

Federer i Benčić brane naslov, Švicarska u grupi sa SAD-om

Federer i Benčić brane naslov, Švicarska u grupi  sa SAD-om
1

Radi se o tradicionalnom natjecanju mješovitih teniskih reprezentacija, koje se u Perthu održava 29 godina, a na prošlogodišnjem 30. izdanju Švicarska je u finalu bila bolja od Njemačke

VIDEO

Roger Federer i Belinda Benčić treću će godinu zaredom činiti švicarski par na Hopman Cupu u Perthu, gdje će od 29. prosinca ove do 5. siječnja sljedeće godine braniti naslov, a zadatak im neće biti nimalo lak, s obzirom na to da će u skupini za suparnike imati Grčku, Veliku Britaniju i reprezentaciju SAD-a za koju će nastupiti Serena Williams i Frances Tiafoe. 

Radi se o tradicionalnom natjecanju mješovitih teniskih reprezentacija, koje se u Perthu održava punih 29 godina, a na prošlogodišnjem 30. izdanju Švicarska je u finalu bila bolja od Njemačke koju su predstavljali Alexander Zverev i Angelique Kerber.

Uz Njemačku, za koju će opet igrati Zverev i Kerber, u skupini A će se za prvo mjesto, koje donosi nastup u finalu, boriti Francuska, Španjolska i Australija. Sustav natjecanja je dobro poznat. Igraju se dva pojedinačna meča i dvoboj parova, a nakon tri kola prvoplasirane reprezentacije bore se za naslov pobjednika u finalu.

Prema rasporedu, Švicarska i SAD sastat će se u 2. kolu natjecanja po skupinama, a taj će se dvoboj dogoditi prvog dana sljedeće kalendarske godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sastavi reprezentacija na Hopman Cupu 2019.

Skupina A: Francuska (Lucas Pouille i Alize Cornet), Španjolska (David Ferrer i Garbine Muguruza), Njemačka (Alexander Zverev i Angelique Kerber), Australia (Matthew Ebden i Ashleigh Barty)

Skupina B: Velika Britanija (Cameron Norrie i Katie Boulter), Grčka (Stefanos Tsitsipas i Maria Sakkari), Švicarska (Roger Federer i Belinda Benčić), SAD (Frances Tiafoe i Serena Williams)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka