Obavijesti

Sport

Komentari 1

Federera ćemo opet gledati na RG-u: Da, u mom programu je

Federera ćemo  opet gledati na RG-u: Da, u mom programu je
1

Švicarac je u intervjuu za američku televizijsku postaju CNN kazao kako je 'otvoreno prvenstvo Francuske u njegovom programu kao i Olimpijske igre u Tokiju, Wimbledon...

VIDEO

Švicarski tenisač Roger Federer je najavio kako iduće godine planira igrati na Roland Garrosu s kojeg je izostao tri godine, od 2016. do 2018.

Pokretanje videa...

00:15

Švicarac je u intervjuu za američku televizijsku postaju CNN kazao kako je 'otvoreno prvenstvo Francuske u njegovom programu kao i Olimpijske igre u Tokiju, Wimbledon, US Open i možda Cincinnati prije New Yorka'.

- Igrat ću Roland-Garros, ali neću vjerojatno igrati puno prije toga. Imam potrebu provesti što više vremena s obitelji, potrebni su nam praznici, pauza, posebno ako budem nastupao na Olimpijskim igrama - izjavio je Federer, koji će navršiti 39 godina 8. kolovoza iduće godine i čiji je prvi cilj u 2020. Australian Open.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tri godine zaredom - 2016., 2017. i 2018. - osvajač dvadeset grand slam naslova, nije nastupio na Raland Garrosu, što zbog ozljeda, što jer je je čuvao snagu za ostvarivanje nekih drugih ciljeva, poput Wimbledona.

Ove godine - deset godina nakon svoje jedine pobjede u finalu protiv Šveđanina Robina Soderlinga - stigao je do polufinala gdje ga je sa 6-3, 6-4, 6-2 pobijedio Španjolac Rafael Nadal koji je turnir i osvojio.

Početkom tjedna je Federer najavio da će sudjelovati na Olimpijskim igrama u Tokiju gdje će pokušati stići do zlata u pojedinačnoj konkurenciji koje mu nedostaje u kolekciji trofeja. Sa Stanom Wawrinkom je u Pekingu 2008. osvojio zlato u paru i četiri godine kasnije srebro u pojedinačnoj konkurenciji u Londonu gdje ga je u finalu pobijedio Škot Andy Murray. Na OI u Rio de Janeiru 2016. nije sudjelovao.

Švicarac je rekorder po broju osvojenih grand slam naslova, do sada je osvojio osam naslova u Wimbledonu, šest Australien Opena, pet US Opena i jedan Roland-Garros.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...