Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fedex ne želi igrati ekshibiciju u Arabiji, nije želio reći razlog

None Foto: MICHAEL KOOREN

Švicarski tenisač Roger Federer odbio je igrati u teniskoj ekshibiciji pod pokroviteljstvom vlade Saudijske Arabije. Za nastup su mu nudili milijun dolara, a pretpostavlja se kako ne želi igrati zbog ubojstva novinara

Supermeč bez Federera? Izgleda kako je Fedex pomrsio planove Saudijaca. Na tenisku ekshibiciju uspjeli su dovesti Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, ali "najveći" ne dolazi. Roger Federer odbio je igrati u meču pod pokroviteljstvom vlade Saudijske Arabije, ali nije želio otkriti koji je pravi razlog za to.

- Odbio sam, bila je to laka odluka. Ne igram jer ne želim igrati, OK je. Sretan sam na treninzima, bavim se drugim stvarima i nisam želio igrati tamo u to vrijeme - kratko je prokomentirao treći igrač svijeta.

Engleski mediji pretpostavljaju kako je odluka donesena zbog ubojstva novinara Jamala Khashoggija i događaja koji su se odvijali nakon toga.

Nadal i Đoković rekli su kako su i oni željeli saznati više informacija, ali će igrati jer su ugovor potpisali prije godinu dana.

Tako će Rafa Nadal i Novak Đoković istrčati pred publiku u Jeddahu 22. prosinca i u džep staviti po milijun dolara.

Komentari (10)
  • Bravo Fedex!

    31. 10. 2018,   15:38
  • Federer opet pokazuje tko je i sto je, kralj. Svi koji su zavidni mogu u misje rupe.

    31. 10. 2018,   20:12
  • Covek treba malo pažnje.....

    1. 11. 2018,   03:54