Obavijesti

Sport

Komentari 1

Felipe Massa: Mogao bih uzeti tursku putovnicu

Felipe Massa: Mogao bih uzeti tursku putovnicu
1

Brazilac Felipe Massa u Ferrariju bio je iznimno zadovoljan nakon treće uzastopne pobjede u Turskoj

VIDEO

Massa je slavio na petoj utrci sezone Formule 1 ispred Britanca Lewisa Hamiltona u McLarenu i momčadskog kolege Kimija Räikkönena.
- Sjajno je doći do “hat-tricka” u Istanbulu. Zbog ovog bih čak mogao zatražiti i tursku putovnicu! Bila je to iznimno zahtjevna utrka, ali je momčad odradila posao bez greške i osigurala mi sjajan bolid - izjavio je Brazilac nakon sedme pobjede u karijeri.
- Kad me Hamilton pretekao nisam želio puno riskirati. Iz boksa su me obavijestili da je u njegovom bolidu puno manje goriva, no ipak još uvijek nismo znali da je na strategiji tri odlaska u boks. No, kad smo to shvatili, znali smo da imamo sve što treba za slavlje.
Iako nije došao do pobjede, Hamilton je imao razloga za zadovoljstvo.
- Mislim da je ovo moja najbolja utrka u karijeri, te da smo se potpuno približili Ferrarijima. Nije bitno jeste li pobijedili ili ne, već u tome jeste li dali sto posto i jeste li potpuno iskoristili bolid. Jedva čekam sljedeću utrku u Monte Carlu - poručio je Hamilton.
Branitelja naslova i vodećeg u ukupnom poretku, Kimija Räikkönena, malo je omela gužva na startu, s kojeg je krenuo kao četvrti.
- Bio sam pored Kovalainena, koji je u jednom trenutku dosta usporio, zbog čega sam morao jako kočiti. Došlo je do dodira, te je malo oštećen prednji kraj mog bolida. Šteta nije bila velika, ali to mi definitvno nije pomoglo - požalio se Finac.
Räikkönen u ukupnom poretku vodi s 35 bodova, Massa ima 28, koliko i treći Hamilton.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića