Obavijesti

Sport

Komentari 181

Spektakularan gol Rakitića: Barca zabila osam komada!

Spektakularan gol Rakitića: Barca zabila osam komada!
2

IVANE, MAJSTORE Raketa je postigao predivan volej i svojoj momčadi osigurao lijepu prednost u nastavku. Barcelona je na kraju stigla do vrlo uvjerljive pobjede od 8-2

VIDEO

Pobjeda od pet golova razlike bila je potrebna Barceloni za preuzimanje prvog mjesta od Reala, a Barca je napravila i više nego što je morala, pobijedila je Huescu s 8-2!

Uoči utakmice, Barcini igrači koji su na Svjetskom prvenstvu ostvarili značajniji uspjeh, navijačima su prezentirali svoje medalje pa su tako pljesak zaradili Thomas Vermaelen (Belgija), Ousmane Dembele, Samuel Umtiti (Francuska) te Ivan Rakitić, koji je pokazao povijesno srebro hrvatske reprezentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako se očekivalo kako će Barcelona u vrlo ranoj fazi doći do prednosti, Huesca je prva povela. U trećoj minuti mrežu je zatresao Cucho, a gosti su prije zabijenog gola odigrali 19 dodavanja što je rekord protiv Barcelone na Camp Nou u ligi, još od 2005. godine.

Međutim, slavlje gostiju nije dugo trajalo jer je Messi u 16. minuti na asistenciju Rakitića sjajno na pod položio Luisinha, a zatim pogodio suprotni kut. Bio je to Argentičev treći gol ove sezone, a Huesca je 37. momčad lige kojoj je Messi zabio. Ujedno, to je i rekord španjolskog prvenstva.

Osam minuta kasnije, Valverdeova je momčad došla do preokreta. Messi je uposlio Albu, koji je vratio povratnu loptu u sredinu, a Pulido ju je pospremio u vlastitu mrežu. Gosti su zatražili pomoć VAR-a navodeći kako je Albi pobjegla lopta izvan terena, no nakon pregleda snimke, sudac je potvrdio gol.

VAR se koristio i u 39. minuti, ponovno zbog Albe, ali ovog puta zbog (nepostojećeg) zaleđa i asistencije Luisu Suarezu, koji je nakon četiri utakmice bez gola, zatresao mrežu suparnika.

Nepažnju domaće obrane iskoristio je Gallar u 42. minuti.

Barcelona je odlično otvorila drugo poluvrijeme. Prvo je Messi u 46. minuti volejem uzdrmao gredu, a potom je Dembele na asistenciju Suareza, povećao prednost na 4:2.

Onda je na scenu stupio Ivan Rakitić.

Raketa je postigao predivan volej na sjajno proigravanje Lionela Messija i svojoj momčadi osigurao lijepu prednost u nastavku. Bio je to njegov prvi gol u sezoni i 30. ukupno u dresu Barcelone.

Osim dva gola, Messi je upisao i dvije asistencije, a drugu je upisao uposlivši Albu u 81. minuti. 

Konačan rezultat u drugoj minuti sudačke nadoknade postavio je Suarez iz penala i to nakon što mu je Messi prepustio izvođenje najstrože kazne.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov