Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ferdo Milin izabrao 18 putnika za Europsko prvenstvo U-19...

Ferdo Milin izabrao 18 putnika za Europsko prvenstvo U-19...
1

Zadovoljan sam s koncentracijom igrača te njihovom količinom žara na pripremama. Nadam se da ćemo sve to prebaciti i na utakmice na Euru, rekao je izbornik U-19 Ferdo Milin

VIDEO

Utakmicom Njemačke i Italije u Stuttgartu je u ponedjeljak započelo Europsko prvenstvo za nogometaše do 19 godina, na kojem će nastupiti i Hrvatska, koja će u utorak (12 sati) u Ulmu odigrati prvu utakmicu u skupini B protiv Nizozemske.

Nakon odrađenih priprema u Sv. Martinu na Muri te pripremne utakmice sa Slaven Belupom, mladi hrvatski reprezentativci pod vodstvom izbornika Ferde Milina zaputili su se u Njemačku, gdje  ih u skupini B Europskog prvenstva do 19 godina očekuju dvoboji s Nizozemskom, Francuskom i Engleskom.

Naši će juniori Euro otvoriti protiv Nizozemske u utorak, 12. srpnja u 12 sati, a dvoboj će biti odigran u Ulmu. U petak 15. srpnja od 19.30 sati, Hrvatska će u Aalenu odmjeriti snage s Francuskom, a posljednju utakmicu grupne faze Milinovi izabranici će odigrati u ponedjeljak, 18. srpnja od 12 sati, protiv Engleske u Heidenheimu.

- S obzirom na viđeno na pripremama u Sv. Martinu na Muri te u utakmici sa Slaven Belupom, kao i analizirajući svaki trening te s obzirom na činjenicu da nam se nisu priključili Šemper, Benković i Sosa, ovaj popis je napravljen na takav način da svaki igrač može u određenom trenutku odigrati na dvije, tri, pa neki i na četiri pozicije što je jako važno na ovakvom turniru - rekao je izbornik Ferdo Milin i dodao:

-  Što se samih priprema tiče, jako sam zadovoljan koncentracijom igrača te njihovom količinom žara. Samo se nadam da ćemo sve to prebaciti i na utakmice Europskog prvenstva koje su pred nama.

Prvi golman reprezentacije Adrian Šemper, središnji branič Filip Benković i lijevi bočni Borna Sosa u ponedjeljak su s prvom momčadi Dinama otputovali u Skoplje, gdje će hrvatski prvak u utorak (20.45 sati) odigrati prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Vardara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka