Obavijesti

Sport

Komentari 45

Fergusonov tabor ima lijek za Khabiba: To nitko nije pokušao

Fergusonov tabor ima lijek za Khabiba: To nitko nije pokušao
1

Iako još nije službeno, Tony Ferguson (36) trebao bi biti sljedeći protivnik Khabiba Nurmagomedova (31) u borbi za pojas lake kategorije. Spreman je nanijeti Khabibu prvi poraz, a njegov trener kaže da imaju 'tajno oružje'

VIDEO

Kad je u pitanju borba na tom nivou, ne bih trebao davati nikakve prognoze. No, u svakom slučaju ga planiramo pobijediti i znamo kako, rekao je glavni BJJ trener Tonyja Fergusona, Eddie Bravo u podcastu kod Moa Hasanija. Pripreme za borbu s Khabibom očito su u punom jeku iako borba još uvijek nije službeno potvrđena.

Tony se već nekoliko puta pripremao za borbu s Khabibom, ali ona nikad nije održana. No, ovaj bi put to trebalo biti to, a gledatelji bi mogli uživati u jednom od najiščekivanijih mečeva u povijesti organizacije. Američki je borac pobijedio 'unutarnjeg demona' te je napokon spreman za borbu s Khabibom. Vratio se u oktogon ove godine te pobijedio Donalda Cerronea, a za 'dagestanskog orla' sprema nešto novo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-CSO- 🇺🇸🏆🇲🇽

Objavu dijeli @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt)

- Ne mogu vam reći previše toga, ali postoji jedna razlika u onome što su svi do sada radili i što ćemo mi. Svi ostali bježali su od borbe na podu s Khabibom. Kad bi završili dolje, svi su samo tražili ogradu preko koje bi se mogli vratiti na noge. Tony nije tip koji će napraviti tako nešto. On je netko tko će iz takve pozicije napasti i to je nešto na što Khabib nije naučio. Tražit će Tony zahvat i udarat će laktovima bez nekih velikih ambicija da se ustane. Naravno, pokušat će u početku borbu držati što duže na nogama i branit će rušenja. No, ako se rušenje dogodi, bit će spreman odgovoriti - objasnio je Bravo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Khabib Nurmagomedov ima specifičan način borbe, a svjestan je toga Fergusonov trener koji smatra kako protivnik poput Dagestanca odgovara njegovom borcu.

- Kad si borac koji konstantno ide na D'arce gušenje, to postane dio tebe i pristupaš im na drugačiji način. Tony je taj tip borca koji to može odraditi iz bilo kojeg kuta. Ako ga Khabib krene rušiti, morat će itekako paziti da Tony ne pripremi poziciju - zaključio je Bravo.

Svaki je borac dosad dva puta otkazivao borbu, možda će svakome ovo biti treća sreća. Trebali bi ući iu oktogon na proljeće iduće godine, ali dok nije službeno...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića