Obavijesti

Sport

Komentari 10

Fernando Alonso vraća se u Formulu 1, ali ne želi u Hondu

Fernando Alonso vraća se u Formulu 1, ali ne želi u Hondu
7

Iz Red Bulla je potvrđeno da je Fernando Alonso najavio povratak u Formulu 1 naredne sezone. Pitanje je samo gdje? Naime, Honda i Alonso sigurno neće biti viđeni opet u istom timu....

VIDEO

Iz Red Bulla su potvrdili da je španjolski vozač Fernando Alonso (37)  spreman za povratak u Formulu 1 sljedeće sezone. Dvostruki svjetski prvak je otišao iz najbržeg cirkusa na svijetu prošle godine kako bi se okušao u drugim avanturama, ali je javio Red Bullu da je spreman za povratak.

- Alonsovi predstavnici su nas obavijestili da je dostupan. Ali za Hondu je Alonso nešto nemoguće - rekao je Red Bullov savjetnik Helmut Marko za Motorsport.

Alonso se vjerojatno neće vratiti u McLaren kao vozač nakon svega što se dogodilo u njegovoj posljednjoj sezoni, uglavnom zbog nekonkurentnosti bolida tada pogonjenog Hondinim motorom.

Unatoč navodnim problemima s Alonsom, McLaren ove sezone s novom vozačkom postavom ostvaruje impresivne rezultate i drži četvrto mjesto u poretku konstruktora, odmah iza vodeće trojke, Mercedesa, Ferrarija i Red Bulla. Sada svoju vožnju temelje na mladim snagama Landu Norrisui Carlosu Sainzu Jr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zbog svega navedenog, iskusni Španjolac pomno prati situaciju Sebastiana Vettela te bi se mogao vratiti u Ferrari ako Nijemac napusti tim na kraju aktualne sezone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu