Obavijesti

Sport

Komentari 38

Ferrari nema sreće! Nesretni Leclerc opet ostao bez pobjede

Ferrari nema sreće! Nesretni Leclerc opet ostao bez pobjede
2

Ferrarijev vozač Charles Leclerc vodio je skoro cijelu utrku, a onda ga je dočekao šok tri kruga prije kraja kada ga je pretekao Max Verstappen i odnio mu još jednu pobjedu...

VIDEO

Kakva utrka, kakva drama na Velikoj nagradi Austrije! Ferrarijev vozač Charles Leclerc izborio je prvo mjesto u kvalifikacijama i pun samopouzdanja započeo utrku u Austriji. Vodio je cijelo vrijeme, držao čelnu poziciju, a onda šok na samom kraju. 

Tri kruga prije kraja Max Verstappen iz Red Bulla pritisnuo je Leclerca. Kada se činilo da više nema šanse, Nizozemac je u jednom zavoju toliko pritisnuo vozača Ferrarija koji je izletio sa staze te ga na kraju pretekao. Došlo je do kontakta između njih dvojice, no suci su smatrali da je to sve bilo po pravilima i Nizozemac je prošao bez kazne.

Austrian Grand Prix

Mladom Monežaninu jednostavno uvijek pobjegne ta pobjeda. Čak je tri puta bio u toj prilici, no svaki put bi završio na drugom mjestu. Ovaj put je bio najbliže, svi su mislili da to ne može nikako izgubiti, ali novi šok ga je dočekao i na ovoj utrci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Austrian Grand Prix

Veliko slavlje odmah je započelo u Verstappenovom taboru, dok se Leclerc u nevjerici uhvatio za glavu. Imao je još tri kruga šanse za napraviti preokret, no bilo je jasno da je tu sve gotovo i Verstappen je stigao do velike pobjede. 

Velika bitka vodila se i za četvrto mjesto između Lewisa Hamiltona i Sebastiana Vettela. Britanca je koštala pogreška u kvalifikacijama nije imao mogućnosti ući u bitku za postolja. Držao je velik dio utrke četvrto mjesto, a onda je Vettel pritisnuo i u jednom zavoju kao od šale pritisnuo Hamiltona koji je naglo zakočio i preuzeo četvrto mjesto koje je zadržao do kraja... Odličan je to rezultat za Nijemca koji je utrku počeo kao deveti jer je u kvalifikacijama imao problema s gumama.

Treće mjesto na kraju je osvojio Valeri Bottas, šesti je bio Lando Norris iz McLaren, dok je legendarni Kimi Raikkonen završio na devetom mjestum

U ukupnom poretku i dalje je uvjerljivo prvi Britanac Lewis Hamilton sa 187 bodova, drugi je Finac Valleri Bottas sa 151 bodom, dok je treći Sebastian Vettel sa 111 bodova. Pobjednik današnje utrke Max Verstappen je četvrti sa 100 bodova.

Sljedeća utrka vozi se u Velikoj Britaniji 14. srpnja.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu