Obavijesti

Sport

Komentari 47

Fešta u Londonu: Preskočili Srbiju i revanširali se za lasere

Fešta u Londonu: Preskočili Srbiju i revanširali se za lasere
4

Rukometaši su u drugoj utakmici na Olimpijskim igrama uvjerljivo pobijedili Srbiju 31-23. U dvije utakmice imaju gol-razliku +18, no slijede Mađari, Danci, Španjolci

VIDEO

Slušajte me dobro. Sad lijepo idemo u McDonald’s, a onda ćemo zapaliti cigaru, govorio je Igor Vori, a ostali su slušali. I smješkali se, zagrljeni na centru... Pobjeda protiv Srbije ipak je nešto posebno.

- Uh, ništa mi ne može pokvariti ovaj dan - likovao je Goluža.

Tri je puta pokušao pobijediti Srbe, ali nije išlo. Uspio je iz četvrte. I to sa stilom, lagano i uvjerljivo, autoritativno i dominantno.

- Eto, željeli smo ih pobijediti, a ispalo je da smo ih pregazili - najbolje je stanje stvari na terenu opisao Jakov Gojun.

Iako to nisu željeli glasno reći, naši rukometaši nisu Srbiji zaboravili onaj polufinale EP-a. I laser u očima, uvrede, bocu koja je letjela prema Baliću i Goluži... Zapamtili su i vratili. S kamatama.

- Jesmo, govorili smo da ova utakmica nije posebna, ali ipak smo imali poseban motiv. Sve je prštalo nekom pozitivnom energijom, napravili smo sve što smo poželjeli - rekao je Ivan Čupić, ponovno strijelac osam golova.

Nije se Srbija mogla nositi s razigranom Hrvatskom. Čak ni u trenucima kad je naizgled zaprijetila, prišla na dva razlike. Ne, ovo je bio dan za vraćanje dugova.

- Da nismo promašili neke čiste zicere, već na poluvremenu smo mogli imati deset razlike. Ali nećemo padati u euforiju, pa odigrali smo tek tri utakmice - upozorio je kapetan.

Dvije, ali dvije odlične. Treća je na redu sutra. U četvrtak u 15.30 sati protivnik će biti Mađarska.

- Jako su opasni, ali dobro ih poznajemo i teško nas mogu iznenaditi - kaže Domagoj Duvnjak, protiv Srbije možda i najbolji naš igrač. Iako, cijela ova Hrvatska izgleda zlatno...

Danci se izvukli u posljednjim sekundama

Knudsen je 13 sekundi prije kraja utakmice donio 24-23 pobjedu Dancima protiv Španjolske u rukometnom turniru. Tako su se Danci izjednačili s Hrvatskom u skupini B, obje momčadi sad imaju po četiri boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu