Obavijesti

Sport

Komentari 1

Fićo protiv 'svojih': Bielecki me priprema za Stipu bombardera

Fićo protiv 'svojih': Bielecki me priprema za Stipu bombardera
3

DOMA U VARAŽDINU PPD Zagreb u sedmom kolu rukometne Lige prvaka u Varaždinu ugošćuje prvake Europe Kielce (19 sati). Filip Ivić sad brani za Kielce, na drugoj strani je Ivan Stevanović

VIDEO

Bit će to okršaj Zagreba i europskog prvaka, sudar Karola Bieleckog i Josipa Valčića, koji mu je 2010. nenamjerno nanio tešku ozljedu oka, ali i prva utakmica Filipa Ivića protiv svog PPD Zagreba. I to sve - u Varaždinu.

- Možda bi mi mrvicu draže bilo da se igra u Zagrebu, ali sretan sam što sam opet u Hrvatskoj - kaže Filip Ivić, koji je u dresu poljskoga Kielca startao fenomenalno.

Brani odlično, toliko dobro da smo mu poželjeli da večeras (19 sati) uzme slobodan dan, ali na to se samo nasmijao.

Prije me "ubijao" Stipe, sad to radi Bielecki

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Redovito se čuje s valjda polovicom igrača Zagreba, između ostalih s velikim prijateljem Stipom Mandalinićem, Ivandijinim “bombarderom”. No mogao bi biti spreman, na treninzima ga za takvo što svakodnevno priprema poljski “bombarder” Bielecki.

U Riju je, sjećate se, Hrvatskoj zabio 13 komada.

- Tko jače puca? Uh, tu su negdje... Prije me na treninzima ‘ubijao’ Stipe, a sad to radi Bielecki - nasmijao se Ivić i nastavio:

- Stvarno su moćni obojica, ali drukčiji su to šutovi, svaki ima neke svoje posebnosti. No morat ćemo pripaziti na Stipu, strašan je ove sezone.

Trener zna sve o Zagrebu

Trener Dušebajev nije koristio Filipove insajderske informacije.

- Ne, ništa me nije pitao o Zagrebu. Ma sve on zna, o svakom igraču, a i novi je trener, a ja ipak više nisam tu, pitanje je koliko bih uopće pomogao - svjestan je Ivić, koji će večeras imati snažnu potporu s tribina.

- Dolaze roditelji, djevojka, prijatelji... Nisam ih pitao hoće li možda navijati za Zagreb, neka svatko radi po svojoj savjesti - smije se odlično raspoloženi Ivić.

Bit će na golu europskog prvaka od prve minute.

- Da, trebao bih biti. Sve utakmice Lige prvaka sam dosad počinjao, vjerujem da ću i ovu. I znam da nas očekuje jako teška utakmica. Iza nas su dva poraza i moramo ovo dobiti, ali svjesni smo da se Zagreb diže, da igra sve bolje. U svakom slučaju, jedva čekam - zaključio je Filip, dijete Zagreba koje će večeras biti na suprotnoj strani.

I to će biti još jedan zanimljiv dvoboj, Fićo protiv Ivana Stevanovića, dugogodišnjeg cimera i velikog prijatelja... Ovaj put smo, neće se Fićo naljutiti, za Stivija.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram