Obavijesti

Sport

Komentari 9

Filip Hrgović osigurao nastup na Olimpijskim igrama u Riju

Filip Hrgović osigurao nastup na Olimpijskim igrama u Riju
1

Na subotnjem turniru Svjetske boksačke serije u Bergamu Hrvatska je dobila novog olimpijca Filipa Hrgovića, dok je Hrvoje Sep ostao korak prekratak u borbi za Rio...

VIDEO

Hrvatska je u subotu dobila novog olimpijca za Rio. Filip Hrgović svladao je Talijana Alessija Spahiua u zadnjem kolu Svjetske boksačke serije (WSB) u Bergamu i tako osigurao Lijepoj našoj barem jednog predstavnika u boksačkim nadmetanjima nakon Pekinga 2008.

- Moji se snovi ostvaruju. Presretan sam što sam izborio olimpijsku vizu pred svojom obitelji, djevojkom Marinelom i mnogim dragim ljuidma. Hvala svima, osobito treneru Leonardu Pijetraju. Idemo u Rio! - poručio je 22-godišnji as.

Na putu do ovog uspjeha Hrgović je nokautirao šest od sedam protivnika, a Spahiu je pao tehničkim nokautom već u drugoj rundi.

- Čestitam Filipu, ovom je pobjedom napravio ogroman iskorak u karijeri - rekao je trener Leonard Pijetraj koji nije bio u potpunosti zadovoljan zbivanjima u Bergamu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naime, drugi hrvatski predstavnik Hrvoje Sep izgubio je od domaćeg boksača Valentina Manfredonija na bodove (49-46, 48-47, 48-47), zbog čega će olimpijsku vizu morati tražiti nekom drugom prilikom.

- Očito nisam pružio sve što je trebalo za pobjedu. Nema ni vremena ni razloga za tugovanje, moram se spremiti za nova iskušenja. Jedno je sigurno: vratit ću se još bolji - rekao je Sep, koji je do ovog poraza imao šest slavlja u nizu.

- Neću biti potpuno sretan sve dok obojica ne izbore Rio de Janeiro - zaključio je trener Pijetraj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov