Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrgović: Thompson će pjevati uživo dok budem ulazio u ring

None Foto: Marko Lukunić/PIXSELL/Goran Stanzl/PIXSELL

Mirko Filipović u ring je ulazio uz “Wild Boyse” od Duran Duran, Željko Mavrović uz “Simply The Best” od Tine Turner, a Hrgovićev izbor je "Geni, geni kameni" od Thompsona

Filipa Hrgovića 8. rujna u Areni Zagreb čeka borba za internacionalni pojas prema WBC-u. Protivnik mu je Amir Mansour koji ima 23 pobjede i 16 nokauta.

Mirko Filipović u ring je ulazio uz “Wild Boyse”, Željko Mavrović uz “Simply The Best” od Tine Turner, a Hrgovićev izbor je "Geni, geni kameni" od Thompsona.

Ovaj put Marko Perković Thompson pjesmu će na Hrgovićevom meču izvoditi uživo.

- Bit će mi velika čast što će Thompson pjevati uživo dok budem ulazio u ring. To će mi dati još više motiva da pobijedim Mansoura - rekao je Filip Hrgović.

Još prošle godine, kad je krenuo u profesionalne vode, Filip nam je rekao kako se odlučio za ovu pjesmu zbog snažnih riječi.

- Kad dođu najveći mečevi, oni za svjetski naslov, Thompsonova će pjesma dignuti cijeli narod na noge. To je i moja želja, da se crveno-bijele kockice vide u cijelom svijetu te da se ja borim za svoju domovinu i sve Hrvate učinim ponosnima. Pjesmu sam odabrao zbog snažnih riječi koje me motiviraju i daju mi snagu u tim trenucima pred samu borbu - rekao nam je tada Hrgović.

Komentari (315)
  • Tako je Hrga! Čvrst je Hrga kao stijena, hrabra srca i kamenih gena... baš kao 99.99% naših sportaša.

    29. 8. 2018,   17:19
  • Čekam raznorazne udruge da se oglase,možda se i iz Pule neka nađe da komentariše,kako to asocira na fašizam i slična sr--a,ajde Jakovčiću,oglasi se

    29. 8. 2018,   17:09
  • Evo teme za Index, Klauskog i njima slicne..Bravo Hrgovic, nek se vidi da nas ima!

    29. 8. 2018,   17:45