Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Filip Hrgović u ring ušao uz hit Thompsona - 'Geni, kameni'

None Foto: Jurica Galoic/PIXSELL 2

Tu sam pjesmu odabrao zbog snažnih riječi, koje me motiviraju i daju mi snagu u tim trenucima pred samu borb, kaže Filip Hrgović, koji je opet izašao uz njemu dragu pjesmu od Marka Perkovića Thompsona

Mirko Filipović u ring je ulazio uz veliki hit Duran Durana "Wild Boys",  Željko Mavrović odabrao je “Simply The Best” od Tine Turner, dok je Filip Hrgović ostao je vjeran Thompsonu. 

- Kad dođu najveći mečevi, oni za svjetski naslov, Thompsonova će pjesma dignuti cijeli narod na noge. To je i moja želja, da se crveno-bijele kockice vide u cijelom svijetu te da se ja borim za svoju domovinu i sve Hrvate učinim ponosnima, rekao je Filip Hrgović

Da između boksača i ovog pjevača postiji neka dublja veza, potvrđuju Hrgovićeve riječi nakon dočeka hrvatskih nogometaša, srebrnih sa SP-a, kojima je na dočeku pjevao isti izvođać, no kojem su isključili razglas.

- Kad bi mi ugasili razglas kao što su Thompsonu, ja bih nekoga nokautirao. To je taj unutarnji neprijatelj o kojem pričam, to su ljudi koji ne žele da Hrvatska diše punim plućima - rekao je tada Hrgović.

S Filipovim izborom glazbe složili su se svi njegovi prijatelji. Smatraju da ona najbolje odražava borbeni duh Hrgovića.

- Tu sam pjesmu odabrao zbog snažnih riječi, koje me motiviraju i daju mi snagu u tim trenucima pred samu borbu - kaže Hrgović.

 

Komentari (25)
  • J**ote thompson

    9. 12. 2018,   04:42
  • A ne ući će uz pjesmu : Pevaj Srbijo zemljo junaka,pevaj srbijo zemljo bitaka od baje malog kninđe

    9. 12. 2018,   00:34
  • Kroatizirana srpska muzika je to..Dance je u Hrvatskoj 90-tih bio preovladavajuća glazba, ne zato što smo ga možda toliko voljeli,nego da time dokažemo da smo mi Hrvati u mnogo ćemu razlićiti od Srba..Pa i u glazbi....No 25 godina nakon rata,zadah Balkana se opet širi Hrvatskom..I to puno više nego nego što se širio za vrijeme najcrnje Jugoslavije....Dokazano je da mnogi Srbi potajice naprosto obožavaju Thompsona..Na mnogim tzv srpskim žurkama Thompson je glavni hit,uz neke promjenjene rijeći..On im je sa svojom glazbom i svojim stavom toćno pogodio žicu i pokazuje im u svojim pjesmama sve ono što bi oni htjeli biti,a nisu..Hrabri i ponosni ratnici iz Dinarida, sa brdovitog Balkana...Scena iz spota dugokosog Thompsona kako jaše konja,puno je više u srce dirnula Srbe nego nas Hrvate.Tu ima srpske nacionalne simbolike ko u prići......Zato možemo reći da je Dance glazba 90-tih u Hrvatskoj bila kudikamo domoljubnija glazba od Thompsnovih pjesama koje nas neodoljivo podsjećaju i vraćaju natrag na brdoviti Balkan..

    9. 12. 2018,   06:30