Obavijesti

Sport

Komentari 18

Finale Europskog prvenstva: Netko će slaviti i u Maksimiru

Finale Europskog prvenstva: Netko će slaviti i u Maksimiru
3

DINAMOV DVOJAC NA SUPROTNIM STRANAMA Francuska će dobiti 2-0, tvrdi Jeremy Taravel, ali Goncalo Santos ne slaže se s tim: ‘Bit će 2-1 za moj Portugal’

VIDEO

Portugal je posljednji put pobijedio Francuze 1975. u prijateljskoj utakmici u Parizu. Nakon toga je krenula francuska serija od deset pobjeda. Tri u polufinalima europskih i svjetskih prvenstava i dvije u prijateljskim susretima, i to baš na Stade de Franceu.

Tradicija je izrazito na strani “tricolora”.

- I danas su oni favoriti, ali mi ćemo pobijediti - uvjeren je Ronaldo.

Imat će Ronaldo i Portugal dva velika navijača i u Dinamu, veznjake Paula Machada i Goncala Santosa. Treći Dinamov Portugalac je na Euru, naravno, radi se o golmanu Eduardu.

- Naravno da će Portugal pobijediti, bit će 2-1 nakon produžetaka. Ronaldo će zabiti dva gola - optimist je Dinamov Portugalac Goncalo.

- Utakmicu ću gledati doma s Taravelom, Machadom i prijateljima iz Hrvatske. Imat ćemo dresove na sebi. Siguran sam da će čovjek odluke biti najbolji igrač na svijetu, Ronaldo - kaže nam Goncalo.

S Francuzom Taravelom se ipak nije kladio.

- Nismo se kladili, ali polufinala smo gledali skupa i priznajem da sam navijao za Francusku protiv Njemačke, ali samo zato jer ćemo ih lakše dobiti - smije se Goncalo.

Za Dinamova portugalskog veznjaka najbolji je portugalski igrač u povijesti Cristiano Ronaldo, a kod Francuza također nema dvojbe.

- Zinedine Zidane - kratko će Goncalo.

Vuče Goncalo Santos, naravno, na portugalsku stranu, a njegov suigrač Jeremy Taravel, logično, na francusku stranu.

- Pobjeđujemo 2-0 - uvjerava Dinamov francuski branič i nastavlja:

- Utakmicu ću gledati u francuskom dresu. Mišljenja sam da će finalnu utakmicu golovima i potezima odlučiti sjajni Antoine Griezmann.

Nije se Taravel kladio u rezultat utakmice s Goncalom, ali je zato pala oklada s drugim Portugalcem.

- Kladio sam se s Machadom u večeru za obitelj - rekao nam je Taravel, koji je izdvojio po dvojicu Portugalca i Francuza kao najbolje u povijesti kod te dvije reprezentacije.

- S jedne strane tu su Zidane i Henry, a s druge Luis Figo i Ronaldo - završio je Jeremy Taravel, uvjeren da je pred njim velika noć slavlja.

Paulo Machado je nedavno na pripremama bučno proslavio pobjedu Portugala nad Hrvatskom.

Dan nakon finala dinamovci avionom iz Ljubljane putuju na utakmicu s Vardarom u Skoplje. Jedna će strana slaviti europski naslov. Red je da ta pobjednička strana i počasti suigrače prije početka sezone.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna