Obavijesti

Sport

Komentari 10

Fiolić: Znam koliko vrijedim, Cvita: Mogu biti i nezadovoljan

Fiolić: Znam koliko vrijedim, Cvita: Mogu biti i nezadovoljan
1

Kad god dobijem prigodu trudim se i dajem sve od sebe. Dugo sam vukao neugodnu ozljedu pete, pa mi ovaj gol puno znači. Svi znaju kako dajem svoj maksimum, rekao je Fiolić

VIDEO

Dinamo je još jednom pobijedio (2:0) Lokomotivu, u gradskom derbiju povećao prednost nad drugoplasiranim Osijekom...

- Sretni smo radi tri boda, to nas je jedino zanimalo u ovoj utakmici. Već smo zaboravili Lokomotivu, okrećemo se drugim dvobojima, ali i našem cilju, a to su sve pobjede do kraja jeseni - rekao je Ivan Fiolić koji je opet zabio Lokomotivi:

- Kad god dobijem prigodu trudim se i dajem sve od sebe. Dugo sam vukao neugodnu ozljedu pete, pa mi ovaj gol puno znači. Svi znaju kako dajem svoj maksimum u svakom trenutku, tako će biti dok god budem igrao za Dinamo.

A kada ćete početi zabijati za Dinamo i u važnim utakmicama; protiv Hajduka, Rijeke, Osijeka...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kažem, ja znam koliko vrijedim i koliko mogu, a za Dinamo uvijek dajem maksimum. A o treneru ovisi kada će mi davati priliku, no ja sam spreman - završio je Fiolić.

Jan Lecjaks je postigao prvi gol u dresu Dinama...

- Od prve minute preuzeli smo inicijativu, postigli prvi pogodak iz sjajne akcije. Imali smo još nekoliko lijepih prilika, igrali smo svoju igru koju smo i željeli. U nastavku smo nastavili istim tempom, kreirali još izglednih prilika. Plan je bio pokazati protivniku da je ovo naš stadion, da smo mi ovdje glavni i to smo svojom igrom pokazali. Prvijenac? Oduševljen sam i važan je to pogodak za mene - poručio je Jan Lecjaks.

Mathias Chago najviše je sebi zamjerio zbog velikog promašaja krajem prvoga dijela...

- Znali smo da će Dinamo biti opasan, znali da su kvalitetna momčad. Šteta, ja sam u prvom poluvremenu promašio veliku prigodu, tko zna možda bi se u slučaju mog pogotka utakmica okrenula u drugom smjeru. Ali, to je nogomet, bila je ovo zaslužena pobjeda Dinama - rekao je Chago.

Denis Kolinger bio je u finišu isključen, a kasnije nije bio raspoložen za medije...

 - Što se dogodilo? Pitajte suca" kratko je poručio Kolinger.

Trener Dinama Mario Cvitanović bio je zadovoljan i nezadovoljan.

- Mislim da je pobjeda potpuno zaslužena, bez mrlje. Izuzetno sam zadovoljan kako smo otvorili utakmicu, s energijom i kvalitetom. Prvih 35 minuta igrali smo izuzeto dobro, imali igru, kontrolu, šanse... Sve druge lopte i reakcija na izgubljenu loptu bila je jako dobra. Malo smo upali nakon toga u krizu, nismo imali dovoljno agresije, duela i bili smo dosta pasivni. Tako smo i u nastavku malo izgledali, ali nakon promjena sustava i osvježenja u veznoj liniji igrali smo dobro - započeo je trener Dinama te nadodao: 

- Mogu biti zadovoljan i nezadovoljan ovom utakmicom. Kreirali smo jako puno izglednih šansi, mislim da je to bilo dobro. Bilo je i htijenja, trke, puno kvalitetnih rješenja... Međutim, moramo biti malo mirniji, strpljiviji u završnici i u nekim situacijama prepoznati bolja rješenja. I zabijati golove, jer se nogomet igra zbog golova. Do samog kraja smo bili u neizvjesnom ritmu. Još uvijek nismo na nivou na kojem bi mi željeli, ali moramo biti zadovoljni pobjedama. 

Protiv Lokomotive kapetansku traku nosio je Ademi.

- Već sam ranije rekao, nemamo samo jednog kapetana, već više njih. To uopće ne biti trebalo biti pod znakom pitanja. Mislim da je Ademi svojim stavom i kalvarijom kroz koju je prošao zaslužio isto tako da bude kapetan. U ovoj situaciji sam ga nagradio. Svi su oni za mene kapetani.      

Sosa teže ozlijeđen? 

- Dobio je jedan udarac po  zubima s kopačkom, nije se osjećao dobro, ali sad je već puno bolje. To je Sosa kakvog svi mi želimo. Upravo je radio ono što smo tražili. Gotovo su svi igrači radili ono što smo od njih tražili, pokazali su i koncentracija i trud. I Jan je odigrao jako dobro poluvrijeme, čestitke i to su slatke brige da imamo što više igrača u optimalnom stanju.    

Za kraj je izjavio kako nije želio riskirati sa Soudanijem koji je imao problema s ozljedom prethodnog tjedna.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...